locked
Membership provider issue after deployment RRS feed

  • Question

  • User60417446 posted

    Hi'

    Just deployed my mvc app to a server, I have 4 services running on the server with a Connection to the DB - works fine. when I try to login ( using the Membership.ValidateUser I always get false, same goes for trying to register a user ( Does not work). In the DB I have ApplicationName ="/". My relevant configs are:

    <membership>
    <providers>
    <clear />
    <add name="AspNetSqlMembershipProvider"
    type="System.Web.Security.SqlMembershipProvider"
    connectionStringName="LargainDb"
    enablePasswordRetrieval="false"
    enablePasswordReset="true"
    requiresQuestionAndAnswer="false"
    requiresUniqueEmail="false"
    maxInvalidPasswordAttempts="5"
    minRequiredPasswordLength="6"
    minRequiredNonalphanumericCharacters="0"
    passwordAttemptWindow="10"
    applicationName="/" />
    </providers>
    </membership>
    <profile>
    <providers>
    <clear />
    <add name="AspNetSqlProfileProvider"
    type="System.Web.Profile.SqlProfileProvider"
    connectionStringName="LargainDb"
    applicationName="/" />
    </providers>
    </profile>
    <roleManager enabled="true">
    <providers>
    <clear />
    <add connectionStringName="LargainDb"
    applicationName="/"
    name="AspNetSqlRoleProvider"
    type="System.Web.Security.SqlRoleProvider" />
    <add applicationName="/"
    name="AspNetWindowsTokenRoleProvider"
    type="System.Web.Security.WindowsTokenRoleProvider" />
    </providers>
    </roleManager>

    I tried practically everything, nothing works, Can anyone help? Im desprerate. 

    Sunday, October 7, 2012 2:03 PM

All replies