locked
ASP.NET Website not Displaying on Web Server RRS feed

  • Question

  • User-1419977730 posted

    Hi guys,

    I appologise if this is a very basic question.

    I am using Visual Studio Web Developer 2010 Express.

    I've created an ASP.NET Webforms website and have copied it to my Hosting Provider's server via FTP.

    On entering my home page address, I'd expected to see my website, in all its shining glory.

    However, nothing is there.

    The files have copied across correctly and I can see them on the server.

    I believed from my ASP.NET book that this was all that was needed to publish a site and ASP.NET wizadry did the rest.

    However, this seems not to be the case.

    I can't copy the files to the root directory and, at the Hosting Provider's advice, they are in a directory named '/httpdocs' instead.

    Could anyone put me on the right track of where to start?

    Thanks very much indeed,

    Dan.

    Tuesday, January 8, 2013 3:00 PM

Answers

  • User-1315512054 posted

    Hello,

    1. Make sure your hosting providers support ASP.NET hosting.

    2. Check if you set the default page in IIS? (i.e. default.aspx)

    Regards

     

     

    • Marked as answer by Anonymous Thursday, October 7, 2021 12:00 AM
    Tuesday, January 8, 2013 5:02 PM
  • User-1716253493 posted

    you need to configure httpdocs as an application with appropriate net version you have developt. And set the default document.

    • Marked as answer by Anonymous Thursday, October 7, 2021 12:00 AM
    Tuesday, January 8, 2013 9:11 PM
  • User1196771204 posted

    hi dan,

    I believe the best thing to do is to contact your hosting provider to know the detail. If they cannot help you, please inform me the error message you see.

    You just mentioned that "nothing is there". Does it mean you see a blank white page or something else? 

    • Marked as answer by Anonymous Thursday, October 7, 2021 12:00 AM
    Wednesday, January 9, 2013 2:58 AM

All replies

  • User-1315512054 posted

    Hello,

    1. Make sure your hosting providers support ASP.NET hosting.

    2. Check if you set the default page in IIS? (i.e. default.aspx)

    Regards

     

     

    • Marked as answer by Anonymous Thursday, October 7, 2021 12:00 AM
    Tuesday, January 8, 2013 5:02 PM
  • User-1716253493 posted

    you need to configure httpdocs as an application with appropriate net version you have developt. And set the default document.

    • Marked as answer by Anonymous Thursday, October 7, 2021 12:00 AM
    Tuesday, January 8, 2013 9:11 PM
  • User1196771204 posted

    hi dan,

    I believe the best thing to do is to contact your hosting provider to know the detail. If they cannot help you, please inform me the error message you see.

    You just mentioned that "nothing is there". Does it mean you see a blank white page or something else? 

    • Marked as answer by Anonymous Thursday, October 7, 2021 12:00 AM
    Wednesday, January 9, 2013 2:58 AM
  • User-1419977730 posted

    Hi,

    Thanks guys. That's excellent :)

    I've got back to my hosting provider and asked them for help with the configuration details, which you've so helpully let me know about.

    When I said I couldn't see anything, it was that I couldn't see my site, instead just the standard hosting provider's holding page.

    Thanks very much again,

    Dan.

    Wednesday, January 9, 2013 4:03 AM
  • User1196771204 posted

    two thumbs up :)

    Wednesday, January 9, 2013 4:10 AM
  • User-1419977730 posted

    Thanks man Wink

    Wednesday, January 9, 2013 4:20 AM
  • User-1419977730 posted

    Thanks guys, just to let you know that following your advice, the new site is now up and running :)

    Thanks very much indeed for the help.

    Dan :)

    Wednesday, January 9, 2013 7:10 AM