locked
Need help with SMTP configuration RRS feed

  • Question

  • User426001450 posted

    I do have a PasswordRecovery control with the following code:

    <asp:PasswordRecovery ID="PasswordRecoveryBox" Runat="Server"
            ContinueDestinationPageUrl="~/Default.aspx" 
            BackColor="#E3EAEB"  BorderColor="#E6E2D8" BorderStyle= "Solid" BorderPadding="4"
            BorderWidth="1px" Font-Names="Verdana" Font-Size="10pt" ForeColor="#333333"
            TextLayout="TextOnTop" Height="271px" TitleTextStyle-BackColor="#1C5E55" 
            TitleTextStyle-Font-Size="0.9em" TitleTextStyle-ForeColor="White" 
            TitleTextStyle-Font-Bold="True" InstructionTextStyle-Font-Italic="True"
            InstructionTextStyle-ForeColor="Black" TextBoxStyle-Font-Size="0.8em"
            OnSendingMail="PasswordRecoveryBox_SendingMail"    >
            
            <MailDefinition 
                 From="auto_reply@BBBBB.com"
                 Subject="Password Reminder"
                 />
    
        </asp:PasswordRecovery>
        

    In the web.config file I do have the following code:

                <system.net>     
                       <mailSettings > 
                          <smtp>
                              <network
                                  host="mail.hhhhhhh.com"
                                  userName="auto_reply@bbbbbbbbbb.com"  
                                  password="222222222"
                               />
                         </smtp>
                        </mailSettings>      
                  </system.net>
            

    Everything look pretty good to me but when I run the application it give me the following erros:

    Config Error

    The configuration section 'system.net' cannot be read because it is missing a section declaration

     155: <system.net>  
    156: <mailSettings > 

    I can't figured out what is going wrong, can anybody help me here. Thanks !!!!!! 



    Monday, August 12, 2013 8:38 PM

Answers

  • User2089561920 posted
    You mind posting your Web configuration if not that could be the system. Net section is in the wrong location
    • Marked as answer by Anonymous Thursday, October 7, 2021 12:00 AM
    Monday, August 12, 2013 11:38 PM

All replies

  • User2089561920 posted
    Take out the spaces between < mail settings>
    Monday, August 12, 2013 11:08 PM
  • User426001450 posted

    Thank you for trying but is not working. It is giving me the same error. Any clue?

    Monday, August 12, 2013 11:35 PM
  • User2089561920 posted
    You mind posting your Web configuration if not that could be the system. Net section is in the wrong location
    • Marked as answer by Anonymous Thursday, October 7, 2021 12:00 AM
    Monday, August 12, 2013 11:38 PM