none
Getting error in Functions blade RRS feed

  • Question

  • Creating a new function for the first time in portal and getting the following error below: (refreshing, etc does not appear to be doing anything), Region is West Europe.

    Error:

    You may be experiencing an error. If you're having issues, please post them here

    Session Id: 591f06cf177840c3aa5cf27d08566f33

    Timestamp: 2016-05-27T08:11:11.667Z

    Friday, May 27, 2016 8:13 AM

All replies

  • Little more detail if i try and create a new function:

    Error:

    EXCEPTION: Error in ./IntroComponent class IntroComponent - inline template:75:45 ORIGINAL EXCEPTION: TypeError: Cannot read property '0' of undefined ORIGINAL STACKTRACE: TypeError: Cannot read property '0' of undefined at IntroComponent.createFromScratch (https://functions.azureedge.net/sfx/app.js?v=8f8dc363:29943:113) at DebugAppView._View_IntroComponent0._handle_click_88_0 (IntroComponent.template.js:443:28) at https://functions.azureedge.net/sfx/app.js?v=8f8dc363:36846:18 at https://functions.azureedge.net/sfx/app.js?v=8f8dc363:19446:34 at https://functions.azureedge.net/sfx/app.js?v=8f8dc363:17513:18 at e.invoke (https://functions.azureedge.net/node_modules/zone.js/dist/zone.min.js?v=8f8dc363:1:7215) at Object.NgZoneImpl.inner.inner.fork.onInvoke (https://functions.azureedge.net/sfx/app.js?v=8f8dc363:35133:31) at e.invoke (https://functions.azureedge.net/node_modules/zone.js/dist/zone.min.js?v=8f8dc363:1:7166) at e.runGuarded (https://functions.azureedge.net/node_modules/zone.js/dist/zone.min.js?v=8f8dc363:1:4790) at NgZoneImpl.runInnerGuarded (https://functions.azureedge.net/sfx/app.js?v=8f8dc363:35166:25) ERROR CONTEXT: [object Object]

    Session Id: 37bcb83a36d14feb8e7d5ec4e303c3c7

    Timestamp: 2016-05-27T09:53:19.573Z

    Friday, May 27, 2016 9:56 AM
  • Are you still hitting this issue?

    I noticed that you deleted your function app from west Europe and moved it to west US, are you still seeing the same error there?

    The cause for that error was the UX failed to send your session token along with the requests to the backend and got 401. Not really sure how that happened so I'm trying to see if you can still reproduce the issue

    Saturday, May 28, 2016 12:47 AM