locked
Blend 4 not displaying solution files RRS feed

  • Question

  • Hello,

    I have a strange problem: Blend 4 does not display my solution and sub-projects so it becomes unusable. It does build the solution but I can not run it cause I cannot set the startup project, as I am not seeing my projects. Blend does display individual projects if I open them specifically, but not the entire solution.

    No problem opening the solution in VS 2010.

    I cannot attach the solution due to privacy concerns.

     

    My environment details are:

    Windows XP Professional, Version 2002, SP 3

    3.24 GB RAM

    2.00 GHz 

    6.27 GB of free space on C, 40.6 GB of free space on D

    Blend 4 (version 4.0.20525.0) - Trial

    VS 2010 (version 10.0.30319)

     

    Any clues or ideas? Is there an Expression Blend log I could examine?

     

    Thanks,

    Gili

    Monday, June 21, 2010 12:27 PM

All replies

  • HI Gili,

    Without a repro, there may not be much we can do as we have not heard of this problem before. If you cannot share it publicly, can you please send it to us offline at unnir at microsoft dot com?

    I don't think there is much you can do at your end - was this working in Blend 3?

    Thanks,
    Unni


    This posting is provided "AS IS" with no warranties, and confers no rights.
    Wednesday, June 23, 2010 1:01 AM
  • Hi Unni,

    Somehow the problem went away in one of my attempts to re-open the solution.

    We have seen this problem before and I am not the only one in my team who experienced it.

    If this reproduces again I'll try to create a sample project and send you.

    My guess is that is pertains to required runtime memory.

     

    Anyway not much you can do now.

     

    Thanks,

    Gili

    Thursday, June 24, 2010 4:48 PM