locked
Error 0x80070005 RRS feed

  • Question

  • User1383318739 posted
    This Error Is Occurring When Trying To Get A Website Up And Running Error Details: HTTP Error 500.19 - Internal Server Error The requested page cannot be accessed because the related configuration data for the page is invalid. Detailed Error Information Module IIS Web Core Notification Unknown Handler Not yet determined Error Code 0x80070005 Config Error Cannot read configuration file due to insufficient permissions Config File \\?\C:\Users\Administrator\Documents\therobloxclub.com\web.config Requested URL http://www.therobloxclub.com:80/ Physical Path Logon Method Not yet determined Logon User Not yet determined Config Source -1: 0:
    Friday, March 4, 2011 10:28 PM

Answers

  • User-1825264511 posted

     Check the Anonymous user as permission on site root directory, you can customize/create any user name and add them to IIS_IUSRS

    • Marked as answer by Anonymous Tuesday, September 28, 2021 12:00 AM
    Saturday, March 5, 2011 5:41 AM
  • User1383318739 posted

    I Figured Out The Problem One Of My CONFIG Files didn't have IIS_IUSRS Added To The Permission List

    But Thanks!

    • Marked as answer by Anonymous Tuesday, September 28, 2021 12:00 AM
    Saturday, March 5, 2011 10:22 AM

All replies

  • User-1825264511 posted

     Check the Anonymous user as permission on site root directory, you can customize/create any user name and add them to IIS_IUSRS

    • Marked as answer by Anonymous Tuesday, September 28, 2021 12:00 AM
    Saturday, March 5, 2011 5:41 AM
  • User1383318739 posted

    I Figured Out The Problem One Of My CONFIG Files didn't have IIS_IUSRS Added To The Permission List

    But Thanks!

    • Marked as answer by Anonymous Tuesday, September 28, 2021 12:00 AM
    Saturday, March 5, 2011 10:22 AM
  • User-1672167363 posted

    Hello,

    If your issue has been resolved could you mark the post answered.

    Thank You,

    Martin

     

    Sunday, March 6, 2011 12:20 AM
  • User-510147166 posted

    Thanks for the answer.

    I cannot find the config file. where should I looking for?

    It seems that all the old pages and pictures present at the moment of the first configuration of the IIS work correctly ... but the new ones not!

    Thanks

    Tuesday, October 23, 2012 2:57 PM