locked
Azure Stack App service deployment error RRS feed

  • Question

  • Hi, 

    I am trying to deploy app service on ASDK but continuously run in to  'Failed when deploying App Service'

    Any fix around this, I would still need to go through the rest of the steps in the deployment guide. 

    When checking deployments of the resource group I got 11 succeed, 1 failed. The one thats failed is Appservice.Deploycloud 'CN0-vm/Onstart' 

    Appreciate all the help.

    No error in my log file, it says: 


              "code": "ComponentStatus/StdOut/Succeeded",
              "level": "Info",
              "displayStatus": "Provisioning Succeeded",
              "message": "2020.03.12 03:57:58 ---- Decode parameters\\n2020.03.12 04:00:32 ---- Search and download for zip files\\n2020.03.12 04:00:42 ---- Configure admin user\\n\\n2020.03.12 04:00:52 ---- Start Role\\n2020.03.12 04:00:52 ---- Configure UAC remote administration policy.\\n2020.03.12 04:00:52 ---- Configure Power Options to High performance mode.\\n2020.03.12 04:00:53 ---- Power Options has changed successfully.\\n2020.03.12 04:00:53 ---- Allow-WinRMCalls for remote Address: 10.1.1.0/24\\n2020.03.12 04:01:04 ---- Load Web Hosting Framework assemblies\\n2020.03.12 04:01:04 ---- Microsoft.Web.Hosting.Common assembly was successfully loaded from: C:\\Packages\\Plugins\\Microsoft.Compute.CustomScriptExtension\\1.9.3\\Downloads\\1\\bin\\Microsoft.Web.Hosting.Common.dll\\n2020.03.12 04:01:05 ---- Microsoft.Web.Hosting assembly was successfully loaded from: C:\\Packages\\Plugins\\Microsoft.Compute.CustomScriptExtension\\1.9.3\\Downloads\\1\\bin\\Microsoft.Web.Hosting.dll\\n2020.03.12 04:01:05 ---- Configue role administrator account. UserName: workeradmin\\n2020.03.12 04:01:10 ---- User WW000000\\workeradmin already exits.\\n2020.03.12 04:01:10 ---- Updating password for User WW000000\\workeradmin.\\n2020.03.12 04:01:16 ---- User WW000000\\workeradmin is already member of Administrators group.\\n2020.03.12 04:01:16 ---- Validating database connectivity. SQL Server: 192.168.102.38. User Id: Zamil\\n2020.03.12 04:01:18 ---- Validating hosting database connectivity. SQL Server: 192.168.102.38. Database: appservice_hosting. User Id: Zamil\\n2020.03.12 04:01:29 ---- Waiting for Hosting database to be ready...\\n2020.03.12 04:02:40 ---- Waiting for Hosting database to be ready...\\n2020.03.12 04:03:50 ---- Waiting for Hosting database to be ready...\\n2020.03.12 04:05:00 ---- Waiting for Hosting database to be ready...\\n2020.03.12 04:06:10 ---- Waiting for Hosting database to be ready...\\n2020.03.12 04:07:20 ---- Waiting for Hosting database to be ready...\\n2020.03.12 04:08:30 ---- Waiting for Hosting database to be ready...\\n2020.03.12 04:09:40 ---- Waiting for Hosting database to be ready...\\n2020.03.12 04:10:40 ---- Hosting Database is ready!\\n2020.03.12 04:10:46 ---- Start Role completed\\nName        Enabled Description\\n----        ------- -----------\\nworkeradmin True               \\n2020.03.12 04:00:47 ---- Start App Service role installation.\\n2020.03.12 04:00:48 ---- App Service Role OnStart(), attempt 1 of 3 ...\\n2020.03.12 04:10:46 ---- App Service Role OnStart() has been configured.\\n2020.03.12 04:10:46 ---- App Service role installation has completed successfully.\\n\\n"
            },
            {
              "code": "ComponentStatus/StdErr/Succeeded",
              "level": "Info",
              "displayStatus": "Provisioning Succeeded",
              "message": ""
            }
          ],
          "statuses": [
            {
              "code": "ProvisioningState/Succeeded",
              "level": "Info",
              "displayStatus": "Provisioning Succeeded",
              "message": "Finished executing command"
            }
          ]
        }
      ],
      "statuses": [
        {
          "code": "ProvisioningState/Succeeded/osProvisioningComplete",
          "level": "Info",
          "displayStatus": "OS provisioning complete",
          "time": "2020-03-12T16:10:58.3376467+00:00"
        },
        {
          "code": "PowerState/running",
          "level": "Info",
          "displayStatus": "VM running"
        }
      ]
    }
    [3808:9364][2020-03-13T06:40:52]i000: [Websites]: ****TryLogAppServiceResourceStatus Ends****

    Friday, March 13, 2020 8:13 AM

All replies

  • are you able to see the VM "CN0-VM" running in Hyper-V? There is a good chance that this VM deployed successfully, but did not report it's status to Azure in time. 

    What does that status of the VM "CN0-VM" show in the portal?


    Friday, March 13, 2020 9:31 PM