none
Tool Bar image not shown in vsto add in RRS feed

  • Question

  • hi ,

    i have an excel vsto addin. in the addin ribbon i have a button which pops up an windows forms which has a ToolBar containing image buttons. These images are not displayed when i run the add. 

    Thanks ,

    Ramesh

    Tuesday, June 19, 2012 12:24 PM

Answers

  • Hi,

    If you run the custom control in a Winform, it should be same.  Would you confirm this? The images fail to show because the code in LineSheetControl\CommentsUserControl.Designer.cs.  ToolbarButton 5, 6, 7, 8 doesn't have index set in imagelist.

    You can refer to ToolBarButton1, 2, 3, 4 to update the others.

    thanks,


    Forrest Guo | MSDN Community Support | Feedback to manager

    Wednesday, June 27, 2012 7:05 AM
    Moderator

All replies

  • Hi Ramesh,

    Could you please share with us your code of the ToolBar containing image buttons ? It's benefit that I can reproduce your issue to trouble shoot for you.

    Thanks,


    Leo_Gao [MSFT]
    MSDN Community Support | Feedback to us

    Thursday, June 21, 2012 2:49 AM
    Moderator
  • Hi Leo,

    Please find the code HERE.

    Thanks,

    Ramesh

    Friday, June 22, 2012 8:34 AM
  • Hi Ramesh,

    I'll involve some experts who are familiar with your issue, this may take some time.
    Much appreciate for your patient and understanding.

    Best Regards,


    Leo_Gao [MSFT]
    MSDN Community Support | Feedback to us

    Monday, June 25, 2012 4:03 AM
    Moderator
  • Hi,

    If you run the custom control in a Winform, it should be same.  Would you confirm this? The images fail to show because the code in LineSheetControl\CommentsUserControl.Designer.cs.  ToolbarButton 5, 6, 7, 8 doesn't have index set in imagelist.

    You can refer to ToolBarButton1, 2, 3, 4 to update the others.

    thanks,


    Forrest Guo | MSDN Community Support | Feedback to manager

    Wednesday, June 27, 2012 7:05 AM
    Moderator