locked
get error when crystal report are loading on client side. RRS feed

  • Question

  • User-565411380 posted

    Crystal Report is loading well on local server. I have publish web application, after when crystal report page are loading on client side, I get error below -

    Error in File UNKNOWN.RPT:
    The request could not be submitted for background processing.

     I have used asp.net 2.0 and crystal report Version=10.2.3600.0   .

    Please help .


    Monday, January 9, 2012 5:46 AM

All replies

  • User522486851 posted

    Problem may be your crystal report not download to your local client machine, Can you post the code here ?

    Monday, January 9, 2012 6:58 AM
  • User-565411380 posted
    I have binding crystal report by dataset.I am posting code below -  
    using System;
    using System.Data;
    using System.Configuration;
    using System.Collections;
    using System.Web;
    using System.Web.Security;
    using System.Web.UI;
    using System.Web.UI.WebControls;
    using System.Web.UI.WebControls.WebParts;
    using System.Web.UI.HtmlControls;
    using CrystalDecisions.CrystalReports.Engine;
    using CrystalDecisions.Shared;

    public partial class CrystalReport_RptEngConsumable : System.Web.UI.Page
    {
    #region Member Declaration
    Controller objController = new Controller();
    CommonUI objCommonUI = new CommonUI();
    #endregion

    protected void Page_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    objCommonUI.ToDate = System.DateTime.Now;
    objCommonUI.FromDate = System.DateTime.Now;
    objCommonUI.Flag = "display";
    DataTable dt = objController.ConsumableLog(objCommonUI, null);

    ReportDocument rptdoc = new ReportDocument();
    rptdoc.Load(Server.MapPath("RptEngConsumable.rpt"));
    rptdoc.SetDataSource(dt);
    CrystalReportViewer1.ReportSource = rptdoc;
    CrystalReportViewer1.DataBind();
    }
    }
    Monday, January 9, 2012 7:21 AM
  • User1196771204 posted

    Hi cheeraj,

    It is quite normal if you are experiencing issues when deploying Crystal Report on a server. Based on the error message you experienced,  it seems that you have not properly setup/configured your Crystal Report on the PC/server:

    1. Please make sure you have he correct Crystal Report installed on the server. The Crystal Report version must match with the assemblies used on your web.config

    2. Once you have the CR installed on your system, please make sure you set your Crystal Report to operate on LOCAL SERVICE permission. Please check your application pool and make sure it runs under this permission

    3. Please make sure the FULL TRUST read and write permission is set on your working folder

    4. Please make sure you copy the CR aspnet_client folder to your working folder

    Once you have done all the steps above, your crystal report should work fine. If you are still experiencing problems with your host, I would truly recommend you to migrate your service to asphostcentral.com. This host has supported Crystal Report for VS 2010 and any earlier Crystal Report version.

    If this post helps you, please mark it as an answer. Good luck!

    P.S: Please always make sure you have one Crystal Report version running on your own server. If you have multiple different CR version, your report will not work! 

    Sunday, January 15, 2012 9:57 PM