locked
After Installation (before user settings) i only see a black screen

    Question

  • Hi

    I Installed Windows Developer Preview on a new harddisk. After the installation, the system needs a restart (like it should be). But after the reboot, there should be the menu where i can set my user name. I only see windows is loading, and then a black screen. Nothing else....

    I tried to reinstall the system 3 times, repair, refresh..... whatever it was possible

    How can i fix this?

     

    Sunday, December 25, 2011 7:34 PM

Answers

All replies

  • Hello,

    What monitor configuration are you using? Dual-monitor/Single monitor?

    What do you mean by "after installation"? Do you mean "after setup finished copying files" actually? Or have you finished configuration steps? Have you seen the Metro-style configuration wizard?

    Thank you.


    Well this is the world we live in And these are the hands we're given...
    Sunday, December 25, 2011 8:38 PM
  • Hello Jucain,

    You may have a corrupted download. This error may be caused by a bad burn of the .ISO. Try re-downloading and re-burning the .ISO file. Also, it may help to burn using a lower speed if the software you are using to burn the .ISO supports that function.

    On Windows 7, the easiest way to convert this file is to use Windows Disc Image Burner
    http://windows.microsoft.com/en-US/windows7/Burn-a-CD-or-DVD-from-an-ISO-file

    I would check the Sha 1 hash to verify the download has all of the files before installation.
    Use the download location below for the Sha 1 Hash version.
    http://msdn.microsoft.com/en-us/windows/apps/br229516

    Please reply back with an update on the status of your issue.


    Thanks,


    Marilyn
    Tuesday, January 3, 2012 8:30 PM
    Moderator