none
uploading app package keeps on failing with : Connection interrupted, trying to reconnect RRS feed

  • Question

  • For almost a week now I have suffered this error.

    The package is rather large (12MB) yet, I successfully uploaded larger files to youtube yesterday so, it can't be my internet connection.

    Any solutions ?

    Can we upload packages another way ? through dropbox for example and then import it ?

    Saturday, August 31, 2013 7:29 PM

Answers

  • Hey Mostafa,

    Thank you for the question. The only was to submit an app for certification is through your developer dashboard, so the dropbox idea is not feasible. I believe this could stem from your internet provider, or your system itself, but I could not guess beyond that as it is all system/case specific. 

    If possible, try the steps below and let us know what your results are. 

    • Attempt the upload from a different internet connection
    • Attempt the upload from a different system.
    • Make sure your are using Internet Explorer 9 or higher.(It is not required, but our tools are designed for that browser)
    • Clear your system cache, and restart

    I am sorry you are having problems with the upload. No system concerns on our end, so I hope these steps prove fruitful for you. Thanks again for the post!


    - Robert

    Thursday, September 5, 2013 8:10 PM
    Moderator

All replies

  • Hey Mostafa,

    Thank you for the question. The only was to submit an app for certification is through your developer dashboard, so the dropbox idea is not feasible. I believe this could stem from your internet provider, or your system itself, but I could not guess beyond that as it is all system/case specific. 

    If possible, try the steps below and let us know what your results are. 

    • Attempt the upload from a different internet connection
    • Attempt the upload from a different system.
    • Make sure your are using Internet Explorer 9 or higher.(It is not required, but our tools are designed for that browser)
    • Clear your system cache, and restart

    I am sorry you are having problems with the upload. No system concerns on our end, so I hope these steps prove fruitful for you. Thanks again for the post!


    - Robert

    Thursday, September 5, 2013 8:10 PM
    Moderator
  • Nope. You're wrong. This happens all the time. It is clearly MSFT's problem.


    TedHoward

    Friday, March 27, 2015 7:57 AM