none
Moved event notification is not coming in Pull subscription with Exchange 2013 RRS feed

  • Question

  • We are getting very strange behavior in Pull Subscription with Exchange 2013. We are not getting moved event for items as well as for folders through GetEvent API of EWS. The same works fine with Exchange 2010.

    If anyone faced and found any work around for such issue, we really look your help on this.

    We think it is a bug in Exchange 2013 EWS API, If so could anyone confirm this.

    PS: If we subscribe on individual folder then we get moved event but it is not possible to use this as there is limit on number of subscription on a particular mailbox.

    Thanks in advanced.

    • Edited by Bajrang_A Monday, July 22, 2013 6:34 AM
    Monday, July 22, 2013 6:01 AM

All replies

  • We are getting very strange behavior in Pull Subscription with Exchange 2013. We are not getting moved event for items as well as for folders through GetEvent API of EWS. The same works fine with Exchange 2010.

    If anyone faced and found any work around for such issue, we really look your help on this.

    We think it is a bug in Exchange 2013 EWS API, If so could anyone confirm this.

    PS: If we subscribe on individual folder then we get moved event but it is not possible to use this as there is limit on number of subscription on a particular mailbox.

    Thanks in advanced.

    We are also facing same issue with our test Exchange 2013 setup. Has anyone found solution for it.

    Else Please confirm if this a known issue in Exchange 2013. and suggest any alternate way to find the Move event notifications from Exchange 2013

    Tuesday, October 1, 2013 5:35 AM