none
Cost Benefit and Risk Evaluation Deployment problem. RRS feed

  • Question

  • HI ,

    I downloaded the Cost Benefit and Risk Evaluation Demo Source Code. I deployed the source as per the guide which is attached in the source code.

     

    I tried to deploy directly from vs2010 i just add the url web on webpart.costbenfit properties but its giving error like Excel work book cannot open.

    I tried to run deploy.bat as administrator but it gives one error now.

     The following error showing

    C:\Users\Administrator\Desktop\Source\Source\P2010.WCF.CostBenefit\P2010.WCF.Cos

    tBenefit\DeploymentPackage>copy /y "../WebPart.CostBenefit\bin\Debug\WebPart.Cos

    tBenefit.wsp" "WebPart.CostBenefit.wsp"

            1 file(s) copied.

     

    C:\Users\Administrator\Desktop\Source\Source\P2010.WCF.CostBenefit\P2010.WCF.Cos

    tBenefit\DeploymentPackage>Set SiteUrl="http://epm2010/pwa"

     

    C:\Users\Administrator\Desktop\Source\Source\P2010.WCF.CostBenefit\P2010.WCF.Cos

    tBenefit\DeploymentPackage>Set SolutionFolder="./"

     

    C:\Users\Administrator\Desktop\Source\Source\P2010.WCF.CostBenefit\P2010.WCF.Cos

    tBenefit\DeploymentPackage>Set SolutionName="WebPart.CostBenefit.wsp"

     

    C:\Users\Administrator\Desktop\Source\Source\P2010.WCF.CostBenefit\P2010.WCF.Cos

    tBenefit\DeploymentPackage>Set FeatureName="CustomInfoPathFormWP_Feature1"

     

    C:\Users\Administrator\Desktop\Source\Source\P2010.WCF.CostBenefit\P2010.WCF.Cos

    tBenefit\DeploymentPackage>powershell "& set-executionpolicy remotesigned"

     

    C:\Users\Administrator\Desktop\Source\Source\P2010.WCF.CostBenefit\P2010.WCF.Cos

    tBenefit\DeploymentPackage>PowerShell -file .\Deploy.ps1 "http://epm2010/pwa" ".

    /" "WebPart.CostBenefit.wsp" "CustomInfoPathFormWP_Feature1"

     

    Deactivating feature: CustomInfoPathFormWP_Feature1 - Done.

    Rectracting solution: WebPart.CostBenefit.wsp - Done.

    Removing solution: WebPart.CostBenefit.wsp - Done.

     

    Adding solution: WebPart.CostBenefit.wsp - Done.

    Deploying solution: WebPart.CostBenefit.wsp - Done.

    Activate feature: CustomInfoPathFormWP_Feature1Enable-SPFeature : The Feature is

     not a Farm Level Feature and is not found in

    a Site level defined by the Url http://epm2010/pwa.

    At C:\Users\Administrator\Desktop\Source\Source\P2010.WCF.CostBenefit\P2010.WCF

    .CostBenefit\DeploymentPackage\Deploy.ps1:85 char:25

    +         Enable-SPFeature <<<<  $FeatureName -Url $SiteUrl

        + CategoryInfo          : InvalidData: (Microsoft.Share...etEnableFeature:

       SPCmdletEnableFeature) [Enable-SPFeature], SPCmdletException

        + FullyQualifiedErrorId : Microsoft.SharePoint.PowerShell.SPCmdletEnableFe

       ature

     

     - Done.

    Finish

     

    C:\Users\Administrator\Desktop\Source\Source\P2010.WCF.CostBenefit\P2010.WCF.Cos

    tBenefit\DeploymentPackage>pause

    Press any key to continue . . . 

     

    Please help me..

    I cannot understand what wrong i did.

    iqbalkmk

    Sunday, July 25, 2010 5:27 AM

Answers