none
Setup crashing RRS feed

  • General discussion

  • .NET Framework 3.5 crashing after finishing download process. The same behaviour I saw in 3.0 and 2.0 version. Can't setup Visual Studio 2008 :(

    The error log:
    [03/14/09,22:40:22] Microsoft .NET Framework 3.0 SP2 x86: [2] Error: Installation failed for component Microsoft .NET Framework 3.0 SP2 x86. MSI returned error code 1612
    [03/14/09,22:41:24] WapUI: [2] DepCheck indicates Microsoft .NET Framework 3.0 SP2 x86 is not installed.
    [03/15/09,17:26:55] Microsoft .NET Framework 3.0a: [2] Error: Installation failed for component Microsoft .NET Framework 3.0a. MSI returned error code 1603
    [03/15/09,17:44:53] Microsoft .NET Framework 3.0a: [2] Error: Installation failed for component Microsoft .NET Framework 3.0a. MSI returned error code 1603
    [03/15/09,17:56:36] Microsoft .NET Framework 3.0a: [2] Error: Installation failed for component Microsoft .NET Framework 3.0a. MSI returned error code 1603
    [03/15/09,17:56:48] WapUI: [2] DepCheck indicates Microsoft .NET Framework 3.0a is not installed.
    [03/15/09,18:12:40] Microsoft .NET Framework 3.0a: [2] Error: Installation failed for component Microsoft .NET Framework 3.0a. MSI returned error code 1603
    [03/15/09,18:12:53] WapUI: [2] DepCheck indicates Microsoft .NET Framework 3.0a is not installed.
    [03/15/09,19:12:22] Microsoft .NET Framework 3.0a: [2] Error: Installation failed for component Microsoft .NET Framework 3.0a. MSI returned error code 1603
    [03/15/09,20:54:58] Microsoft .NET Framework 3.0a: [2] Error: Installation failed for component Microsoft .NET Framework 3.0a. MSI returned error code 1603
    [03/15/09,21:07:07] Microsoft .NET Framework 3.0a: [2] Error: Installation failed for component Microsoft .NET Framework 3.0a. MSI returned error code 1603
    [03/16/09,14:54:39] Microsoft .NET Framework 3.0a: [2] Error: Installation failed for component Microsoft .NET Framework 3.0a. MSI returned error code 1603
    [03/16/09,14:54:54] WapUI: [2] DepCheck indicates Microsoft .NET Framework 3.0a is not installed.
    [03/16/09,14:56:57] Microsoft .NET Framework 3.0a: [2] Error: Installation failed for component Microsoft .NET Framework 3.0a. MSI returned error code 1603
    [03/16/09,14:57:13] WapUI: [2] DepCheck indicates Microsoft .NET Framework 3.0a is not installed.
    • Changed type YiChun Chen Monday, March 23, 2009 2:20 AM Do not follow up
    Monday, March 16, 2009 12:13 PM

All replies

  • Looks to me like you need .Net 3.0 SP2 installed first.  Verify that first.
    Ryan
    Tuesday, March 17, 2009 5:32 PM
  • Hi Savinov.ao,

    More clarification with you. What is your OS?

    Could you please try to help me 
    to use collect tool to collect the log files of .Net Framework 3.5 from your "%temp%" folder?
    http://blogs.msdn.com/heaths/archive/2008/05/09/visual-studio-and-net-log-collection-utility.aspx

    Then compress them into a zip file and post a link back.

    Steps:
    - Try to clean your "%temp%" folder
    - Install .Net Framework 3.5
    - Collect the logs from "%temp%" folder

    Thanks

    Please remember to mark the replies as answers if they help and unmark them if they provide no help.
    Wednesday, March 18, 2009 2:41 AM
  • Hi Savinov.ao,

    We are changing the issue type to “Comment” because you have not followed up with the necessary information. If you have more time to look at the issue and provide more information, please feel free to change the issue type back to “Question” by editing your initial post and changing the radio button at the top of the post editor window. If the issue is resolved, we will appreciate it if you can share the solution so that the answer can be found and used by other community members having similar questions.

    Thank you!


    Please remember to mark the replies as answers if they help and unmark them if they provide no help.

    Monday, March 23, 2009 2:18 AM