locked
Windows LiveID is unavailable from this site? RRS feed

  • Question

  • Currently I am just learning the whole HealthVault application.  I am following Mr. Gunnerson's tutorial on his blog, and have just finished "#3, configuring our app."  After creating the rules, and adding my new ApplicationID into the Web.Config file, I attempted to run the application.  I first had to allow myself access, and now, when I re-run the application, the web browser will switch back and forth URL's several times from a windows login domain to a healthvaultppe domain.  After it switches back and for a few times (keeping a white/blank internet explorer screen the entire time), it ends up at a screen which looks like the below.  I'm sorry if this is a newbie type question, but I would appreciate any insight offered.

    http://i288.photobucket.com/albums/ll166/ghott01/screenshot.jpg?t=1241146850
    Friday, May 1, 2009 3:06 AM

Answers

  • Make sure you have you have disabled cookieless sessions..

    Look at your web.config and if it has a line -

    <sessionState mode="InProc" cookieless="true"/>

    Change it to

    <sessionState mode="InProc"/>


    Let me know if that fixes it

    Raj
    Raj HealthVault Developer Tool http://xray.getrealconsulting.com
    Friday, May 1, 2009 1:44 PM

All replies

  • Make sure you have you have disabled cookieless sessions..

    Look at your web.config and if it has a line -

    <sessionState mode="InProc" cookieless="true"/>

    Change it to

    <sessionState mode="InProc"/>


    Let me know if that fixes it

    Raj
    Raj HealthVault Developer Tool http://xray.getrealconsulting.com
    Friday, May 1, 2009 1:44 PM
  • That worked, thank you very much!
    Friday, May 1, 2009 11:31 PM