locked
Test not running even with the successful compile in Xamarin using Appium with Junit framework RRS feed

  • Question

  • User316005 posted

    Unfortunately we are unable to execute this test suite. For details, please see below. If you need support, please contact testcloud-support@xamarin.com. [INFO] Scanning for projects... [INFO]
    [INFO] ------------------------------------------------------------------------ [INFO] Building run-test 1.0-SNAPSHOT [INFO] ------------------------------------------------------------------------ [INFO] [INFO] --- maven-resources-plugin:2.6:resources (default-resources) @ run-test --- [WARNING] Using platform encoding (UTF-8 actually) to copy filtered resources, i.e. build is platform dependent! [INFO] skip non existing resourceDirectory src/main/resources [INFO] [INFO] --- maven-compiler-plugin:3.1:compile (default-compile) @ run-test --- [INFO] No sources to compile [INFO] [INFO] --- maven-resources-plugin:2.6:testResources (default-testResources) @ run-test --- [WARNING] Using platform encoding (UTF-8 actually) to copy filtered resources, i.e. build is platform dependent! [INFO] skip non existing resourceDirectory src/test/resources [INFO] [INFO] --- maven-compiler-plugin:3.1:testCompile (default-testCompile) @ run-test --- [INFO] No sources to compile [INFO] [INFO] --- maven-surefire-plugin:2.12.4:test (default-test) @ run-test --- [INFO] [INFO] --- maven-jar-plugin:2.4:jar (default-jar) @ run-test --- [WARNING] JAR will be empty - no content was marked for inclusion! [INFO] Building jar: target/run-test-1.0-SNAPSHOT.jar [INFO] [INFO] --- maven-failsafe-plugin:2.19.1:integration-test (default) @ run-test --- [WARNING] File encoding has not been set, using platform encoding UTF-8, i.e. build is platform dependent! The file encoding for reports output files should be provided by the POM property ${project.reporting.outputEncoding}. [INFO] [INFO] --- maven-failsafe-plugin:2.19.1:verify (default) @ run-test --- [WARNING] File encoding has not been set, using platform encoding UTF-8, i.e. build is platform dependent! The file encoding for reports output files should be provided by the POM property ${project.reporting.outputEncoding}. [INFO] ------------------------------------------------------------------------ [INFO] BUILD SUCCESS [INFO] ------------------------------------------------------------------------ [INFO] Total time: 2.265 s [INFO] Finished at: 2017-04-21T11:13:22+02:00 [INFO] Final Memory: 16M/304M [INFO] ---------------------------

    Friday, April 21, 2017 9:21 AM

Answers

  • User323991 posted

    I am facing same issue. Please respond what is the cause.

    • Marked as answer by Anonymous Thursday, June 3, 2021 12:00 AM
    Wednesday, May 17, 2017 8:54 AM
  • User323991 posted

    I have edited the profile and dependency to add surefire plugin , still getting same issue and test report do not specify the reason for the issue

    • Marked as answer by Anonymous Thursday, June 3, 2021 12:00 AM
    Wednesday, May 17, 2017 10:19 AM

All replies

  • User323991 posted

    I am facing same issue. Please respond what is the cause.

    • Marked as answer by Anonymous Thursday, June 3, 2021 12:00 AM
    Wednesday, May 17, 2017 8:54 AM
  • User316005 posted

    This is due to the dependencies not set properly. In my case the issue was with the surefire plugin.

    Please check your implementation of POM.

    Thanks & Regards, Shreyas

    Wednesday, May 17, 2017 8:57 AM
  • User323991 posted

    I have added dependencies suggested in xamarin documentation. Is there any specific dependency . Can you provide your pom.xml here if possible

    Wednesday, May 17, 2017 10:13 AM
  • User323991 posted

    I have edited the profile and dependency to add surefire plugin , still getting same issue and test report do not specify the reason for the issue

    • Marked as answer by Anonymous Thursday, June 3, 2021 12:00 AM
    Wednesday, May 17, 2017 10:19 AM
  • User316005 posted

    Please set your POM according to below link:-

    https://github.com/xamarinhq/test-cloud-appium-java-extensions#test-cloud-appium-java-extensions

    Also, have a look at the in bound defined classes which is under the src/main folder in the same link.

    Wednesday, May 17, 2017 11:04 AM
  • User323991 posted

    For encoding and platform dependent error I have added the

    UTF-8 UTF-8

    still getting same error . ANy tips!

    Monday, May 22, 2017 10:02 AM
  • User346431 posted

    Anything solution for this issue? i am facing same issue.

    Friday, September 8, 2017 9:43 AM