none
MODI don't work after installing KB973507 RRS feed

  • Question

  • I am using Microsoft Office Document Imageing control 11.0 i a 6.0 c++ application. After installing the latest Windows Updates stuff (KB973507), the control can't initialize.
    Here are some output from fra compiler:

    Loaded 'C:\Programmer\Fælles filer\Microsoft Shared\MODI\11.0\MDIVWCTL.DLL', no matching symbolic information found.
    Loaded 'C:\WINDOWS\system32\msvcp60.dll', no matching symbolic information found.
    Loaded 'C:\WINDOWS\system32\atl.dll', no matching symbolic information found.
    Loaded 'C:\WINDOWS\system32\oleacc.dll', no matching symbolic information found.
    Loaded 'C:\Programmer\Fælles filer\Microsoft Shared\MODI\11.0\MSPGIMME.DLL', no matching symbolic information found.
    Loaded 'C:\WINDOWS\system32\winspool.drv', no matching symbolic information found.
    Loaded 'C:\WINDOWS\system32\msimg32.dll', no matching symbolic information found.
    Loaded 'C:\WINDOWS\system32\olepro32.dll', no matching symbolic information found.
    Loaded 'C:\WINDOWS\system32\sxs.dll', no matching symbolic information found.
    InitNew or Load on OLE control {EF347A62-BA21-42E4-94A0-1C0A6D7FDFE7} failed.
    >>> Result code: 0x80004005
    Warning: CreateDlgControls failed during form view init.
    Error: no data exchange control with ID 0x03E8.
    • Moved by David Wolters Wednesday, May 9, 2012 2:41 PM moving to a more appropriate forum (From:Office 2007 Planning and Deployment)
    Thursday, August 27, 2009 6:20 PM