none
Windows media Player 12 won't start RRS feed

  • Question

  • Hi,

    I have add windows Media Player Package and all packages dependences  to existing WES7 64bit image with DISM commands,

    but the application won't start .. !

    i have not found errors into events viewer and i can't free time to deploy the new image with MediaPlayer packages inserted.

    How I can fix this probleem ?

    I have inserted all package / dipendence into ICE for this feature before insert it with DISM.

    Monday, February 12, 2018 10:29 AM

Answers

All replies

  • Have you also re-installed the language-pack(s) after you have deployed the new packages?
    Monday, February 12, 2018 1:45 PM
  • NO !

    it's necessary reinstall the languages ?

    Regards

    Monday, February 12, 2018 1:49 PM
  • Yes, because the language pakcs contain the required UI resources.
    Monday, February 12, 2018 3:20 PM
  • ok ,

    I will try soon as soon and pass to you the results !

    thanks !

    Tuesday, February 13, 2018 8:01 AM
  • This can easily done by doing following:

    1. Get the lp.cab for the desired language from the Distribution Share
    2. Execute "dism /online /add-Package /PackagePath:...lp.cab

    Tuesday, February 13, 2018 8:38 AM
  • great !

    it's ok,

    i don't know this solution !

    it's necessary reinstall the language pack,

    now the application works fine !

    Monday, February 26, 2018 9:06 AM
  • All packages are language neutral. Thus if you forget to add a package and want to install it with DISM directly to the image, you also have to install the language pack(s).

    It is recommended to go back to ICE and recreate the whole image to make sure everything is working.


    Sean Liming - Book Author: Starter Guide Windows 10 IoT Enterprise - www.annabooks.com / www.seanliming.com

    Monday, February 26, 2018 4:02 PM
    Moderator