none
biztalk adapter WCF-SQL RRS feed

  • Question

  • Urgent Help....

    my biztalk application is using WCF-sql which is not  pulling the data even when all the receive location, HIs where in start mode...so i restarted the His and it worked...

    here can you please help me finding  the solution

    what made to stop pulling my data?

    how can i prevent this in future?...

    i would appriciate if you guys help me in finding the solution asap

    • Changed type FMssafwan Tuesday, December 7, 2010 6:36 PM Urgent
    • Changed type FMssafwan Tuesday, December 7, 2010 6:36 PM Urgent
    Monday, December 6, 2010 7:58 PM

Answers

  • Hi,

    Can you check if this is your problem: http://support.microsoft.com/kb/2300507

    Also check if installing the hotfix helps.

     


    HTH,

    Randal van Splunteren - MVP, MCTS BizTalk Server
    http://biztalkmessages.vansplunteren.net

    Please mark as answered if this answers your question.

    Check out the PowerShell provider for BizTalk: http://psbiztalk.codeplex.com
    Tuesday, December 7, 2010 7:42 PM
    Moderator

All replies

  • Hi,

    Can you check if this is your problem: http://support.microsoft.com/kb/2300507

    Also check if installing the hotfix helps.

     


    HTH,

    Randal van Splunteren - MVP, MCTS BizTalk Server
    http://biztalkmessages.vansplunteren.net

    Please mark as answered if this answers your question.

    Check out the PowerShell provider for BizTalk: http://psbiztalk.codeplex.com
    Tuesday, December 7, 2010 7:42 PM
    Moderator
  • Hi

    Have you found this thing after the first deployement?Or your receive location was picking data earlier and stopped in between and then you Restarted the instance.

     

     

    Wednesday, December 8, 2010 7:00 PM
  • CAN YOU PLEASE CHECK THE EVENT LOG  IF THERE IS ANY ERROR ASSICIATE WITH SQL ADAPTER - MIGHT HELP TO FIND THE PROBLEM SOMETIMES.
    Thursday, December 9, 2010 2:10 PM