none
Custom app aspx under _layouts redirects to WebSite declined to show this webpage RRS feed

All replies

  • Hi,

     

    Does these users faced issue for specific page(application page/ web part page) or the site?

    What’s the user permissions they have if you check like below:

    Site settings->Site permissions->Check Permissions

     

    Best Regards,

    Lee


    Please remember to mark the replies as answers if they help.
    If you have feedback for TechNet Subscriber Support, contact tnmff@microsoft.com

    Friday, January 13, 2017 3:45 AM
  • Hi Shri,

    Though SharePoint 2013 supports both 14 and 15 hive can you please check if the the custom components are deployed to 15 hive "C:\Program Files\Common Files\microsoft shared\Web Server Extensions\15". If not as an Option try to change the wsp manifest file to point to 15 hive  and check.

    Please remember to mark the replies as answers if they help.

    Friday, January 13, 2017 3:01 PM
  • The error is happening only if I deploy to claims authentication web app. If I deploy to classic web app, the aspx page loads without any issue. Currently I am going with classic mode in SharePoint 2013 to bypass this issue but we want  to upgrade to claims soon.

    Friday, January 20, 2017 6:46 PM
  • Hi,

    Your migrated web application uses the windows classic authentication.

    Now you can try the below script to migrate those users to claims authentication for specific webapplication and for the zone.

    $WebAppName = "http://sps2013"
    
    #THIS SHOULD BE THE ACCOUNT THAT IS RUNNING THIS SCRIPT, WHO SHOULD ALSO BE A LOCAL ADMIN
    $account = "domain\administrator"
    
    $wa = get-SPWebApplication $WebAppName
    
    
    Set-SPwebApplication $wa -AuthenticationProvider (New-SPAuthenticationProvider) -Zone Default
    # this will prompt about migration, CLICK YES and continue
    
    #This step will set the admin for the site 
    $wa = get-SPWebApplication $WebAppName
    $account = (New-SPClaimsPrincipal -identity $account -identitytype 1).ToEncodedString()
    
    #Once the user is added as admin, we need to set the policy so it can have the right access
    $zp = $wa.ZonePolicies("Default")
    $p = $zp.Add($account,"PSPolicy")
    $fc=$wa.PolicyRoles.GetSpecialRole("FullControl")
    $p.PolicyRoleBindings.Add($fc)
    $wa.Update()
    
    #Final step is to trigger the user migration process
    $wa = get-SPWebApplication $WebAppName
    $wa.MigrateUsers($true)
    $wa.ProvisionGlobally()

    Further reading and suggestion available on this link

    https://samlman.wordpress.com/2015/02/28/migrating-from-windows-classic-auth-to-windows-claims-auth-in-sharepoint-2010-part-2/


    Murugesa Pandian | MCPD | MCTS | SharePoint 2010 |


    Sunday, January 22, 2017 4:56 AM