none
.NET Framework 2.0 setup error?! RRS feed

  • Question

  • The setup was running fine at first, got about half way done before an error message appeared. It says "Setup Error, an error occurred during the setup. Files have been removed from your computer. For known issues and troubleshooting information, see the Online Readme. For error information, see Error Log".

    Along with this I also got a popup window telling me there was an error, etc and asking me whether I want to send report to Microsoft.

    This is what the Error Log looked like:

    [12/25/11,17:03:47] VS Scenario: [2] *** Blocking Components exist and must be satisified before continuing to install ***

    [12/25/11,17:03:47] VS Scenario: [2] Microsoft .NET Framework 2.0 SP2

    [12/25/11,17:03:47] VS Scenario: [2] *** End of Blocking Component List ***

    [12/25/11,17:05:13] VS Scenario: [2] Failed to pass the Warnings/Blocks checks in CVSScenario::Start()

    [12/25/11,21:38:26] VS Scenario: [2] *** Blocking Components exist and must be satisified before continuing to install ***

    [12/25/11,21:38:26] VS Scenario: [2] Microsoft .NET Framework 2.0 SP1

    [12/25/11,21:38:26] VS Scenario: [2] *** End of Blocking Component List ***

    [12/25/11,21:38:33] VS Scenario: [2] Failed to pass the Warnings/Blocks checks in CVSScenario::Start()

    [12/26/11,12:37:06] Microsoft .NET Framework 2.0a x64: [2] Error: Installation failed for component Microsoft .NET Framework 2.0a x64. MSI returned error code 1603

    [12/26/11,12:37:20] WapUI: [2] DepCheck indicates Microsoft .NET Framework 2.0a x64 is not installed.

     Please help me! I've been stuck with this problem for the past 2 days! Any help is welcome and appreciated!

    Monday, December 26, 2011 8:49 PM

All replies