none
get attachment email sync request with 12.0 protocol version. RRS feed

  • Question

  • Hi All 

    I have a problem with getting attachment via sync request with 12.0 protocol version. 

    here is my  xml request.

    <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?><!DOCTYPE AirSync PUBLIC "-//AIRSYNC//DTD AirSync//EN" "http://www.microsoft.com/"><TvsSync xmlns="AirSync"><TvsSyncCollections><TvsSyncCollection><TvsSyncSyncKey>2</TvsSyncSyncKey><TvsSyncCollectionId>15</TvsSyncCollectionId><TvsSyncGetChanges>0</TvsSyncGetChanges><TvsSyncOptions><TvsSyncClass>Email</TvsSyncClass><TvsSyncBodyPreference><TvsSyncType>4</TvsSyncType></TvsSyncBodyPreference></TvsSyncOptions><TvsSyncCommands><TvsSyncFetch><TvsSyncServerId>15:58</TvsSyncServerId></TvsSyncFetch></TvsSyncCommands></TvsSyncCollection></TvsSyncCollections></TvsSync>

    and here is response.

     <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?><!DOCTYPE AirSync PUBLIC "-//AIRSYNC//DTD AirSync//EN" "http://www.microsoft.com/"><TvsSync xmlns="http://synce.org/formats/airsync_wm5/airsync"><TvsSyncSyncStatus>4</TvsSyncSyncStatus></TvsSync>.

    I get error. status 4. 

    There was a semantic error in the synchronization request. The client is issuing a request that does not comply with the specification requirements

    Double-check the request for accuracy and retry the Sync command.  

    I can not find sample request for 12.0 version. 

    can you please explain where is my mistake? and provide sync example for 12.0 protocol version

    Thank You,

    Friday, March 16, 2012 3:00 PM

Answers

  • Hi ialeksey,

    Because you didn’t answer my posting on 3/23 I am going to assume your problem is answered by pointing out that you are using a non-supported version.

    Thanks, Vilmos

    Tuesday, April 3, 2012 6:35 PM

All replies

  • Hi ialeksey

    Thank you for contacting Microsoft. A member of Open Specification Team will be in touch soon.

    Thanks.


    Tarun Chopra | Escalation Engineer | Open Specifications Support Team

    Friday, March 16, 2012 6:20 PM
  • Hi ialeksey,

    I am the engineer who will be working with you on this issue. I am currently researching the problem and will provide you with an update soon.

    Regards,
    Vilmos Foltenyi - MSFT

    Monday, March 19, 2012 5:41 PM
  • any update?
    Wednesday, March 21, 2012 7:14 PM
  • Hi ialeksey,

    I would like to know which documentation have you used for composing your xml request.
    Your title says “12.0 protocol version”, which is not supported. Please see:
    http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ee200856(v=exchg.80).aspx
    MS-ASHTTP  2.2.1.1.2.4 MS-ASProtocolVersion
    The MS-ASProtocolVersion header indicates the protocol version that the client is using to format the request.
    Valid values for this header are "14.1", "14.0", and "12.1".

    Please describe your environment including the version numbers.

    Thanks, Vilmos

    Friday, March 23, 2012 4:29 PM
  • Hi ialeksey,

    Because you didn’t answer my posting on 3/23 I am going to assume your problem is answered by pointing out that you are using a non-supported version.

    Thanks, Vilmos

    Tuesday, April 3, 2012 6:35 PM