locked
weird behavior x86 and 64x builds

    Question

  • this is a x86 for build which is fine, all values are 0:

    in my 64x build, few zeros got an extremly weird value. This only happens in debug mode

    anybody any idea why?


    Microsoft Certified Solutions Developer - Windows Store Apps Using C#

    Thursday, January 15, 2015 3:48 PM

Answers

  • new visual studio ctp installed and problem is gone.. also in vs2013.. scary :)

    Microsoft Certified Solutions Developer - Windows Store Apps Using C#

    Friday, January 16, 2015 11:22 PM

All replies

  • Looks like a rounding / float representation error, but without knowing what type the field is or where it comes from I can't guess more specifically. Are the values it does this for consistent? If you check them in the debugger are they off in the actual data or just in the display? Can you reproduce in a minimal app?
    Thursday, January 15, 2015 5:10 PM
    Owner
  • its when i fetch an object from mobile service client (and using offline sync)

    using the debugger shows that this weird value is also in the object

    in the database, client and server side are ALL values 0. not all values show this weird behavior

    there is almost no code from me.. small wrapper around the mobileserviceclient.

    i will try to isolate the problem in small app. any other thought how to debug this?


    Microsoft Certified Solutions Developer - Windows Store Apps Using C#

    Thursday, January 15, 2015 5:18 PM
  • new visual studio ctp installed and problem is gone.. also in vs2013.. scary :)

    Microsoft Certified Solutions Developer - Windows Store Apps Using C#

    Friday, January 16, 2015 11:22 PM