none
Workflow in sharepoint 2013 RRS feed

  • Question

  • Hi

    We are trying to install workflow on the same SharePoint 2013 farm .we are getting the following issue.we have tried the non -admin account for set up the workflow azure service and still facing the issue .we have installed march PU. workflow is getting cancelled with the below error

    RequestorId: 3174fb11-4aa0-ee8b-8efb-92f98422b0a6. Details: System.ApplicationException: HTTP 401 {"error_description":"Invalid JWT token. Could not resolve issuer token."} {"x-ms-diagnostics":["3000006;reason=\"Token contains invalid signature.\";category=\"invalid_client\""],"SPRequestGuid":["3174fb11-4aa0-ee8b-8efb-92f98422b0a6"],"request-id":["3174fb11-4aa0-ee8b-8efb-92f98422b0a6"],"X-FRAME-OPTIONS":["SAMEORIGIN"],"SPRequestDuration":["5"],"SPIisLatency":["1"],"Server":["Microsoft-IIS\/7.5"],"WWW-Authenticate":["Bearer realm=\"092fd493-1a18-4397-8326-37d135967e1c\",client_id=\"00000003-0000-0ff1-ce00-000000000000\",trusted_issuers=\"00000005-0000-0000-c000-000000000000@*,00000003-0000-0ff1-ce00-000000000000@092fd493-1a18-4397-8326-37d135967e1c\"","NTLM"],"X-Powered-By":["ASP.NET"],"MicrosoftSharePointTeamServices":["15.0.0.4420"],"X-Content-Type-Options":["nosniff"],"X-MS-InvokeApp":["1; RequireReadOnly"],"Date":["Sun, 02 Jun 2013 18:31:33 GMT"]} at Microsoft.Activities.Hosting.Runtime.Subroutine.SubroutineChild.Execute(CodeActivityContext context) at System.Activities.CodeActivity.InternalExecute(ActivityInstance instance, ActivityExecutor executor, BookmarkManager bookmarkManager) at System.Activities.Runtime.ActivityExecutor.ExecuteActivityWorkItem.ExecuteBody(ActivityExecutor executor, BookmarkManager bookmarkManager, Location resultLocation)


    Girish


    Monday, June 10, 2013 5:29 PM

All replies

  • Hi

    Were the workflows working prior to the CU upgrade ?


    Kind Regards

    Bjoern
    http://www.sharepointviking.com
    Twitter: Follow @bjoern_rapp

    Wednesday, June 12, 2013 1:56 PM
  • Can you please make sure the user who is running the workflow has user profile? You may need to configure user profile service and the user who is running the workflow should be a profile there.

    Thanks,
    Sohel Rana
    http://ranaictiu-technicalblog.blogspot.com

    Thursday, June 13, 2013 8:20 AM
  • hi

    yes,user had a user profile .we had done configuration

    without using any service accounts and had created a domain account only after sharepoint installation.we configured the server using service accounts from the start and were able to resolve the issue


    Girish


    Monday, June 17, 2013 8:25 AM
  • Hi

    We did the re setup of the whole farm and the workflows are working fine

    1)workflow is configured with the farm Administrator(Administrator)

    2)workflow are run using the non farm Administrator

    Thanks


    Girish

    Sunday, July 7, 2013 5:53 PM