locked
Ajax HTMLEditorExtender Problem on I.E. RRS feed

  • Question

  • User-721356704 posted

    Hi to all;

    I currently figuring out my website admin, and I used ajaxcontrol toolkit v15.1.
    I used HtmlEditorExtender for editing.
    I have saveral buttons on my page, (next,previous,first,last, etc.,)

    The problem come when:
    Suppose I clicked the 'Next' button o any button for the first time. The button is successfully triggered but for the next click on the same button, the button not trigger anymore,.
    Done so far...
    -I try to remove the HtmlEditorExtender and it work perfecly.
    -I try to add this to the masterpage head tag <meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=10,chrome=1" /> but no effect.
    -There's no problem on Firefox
    I'm not sure about the version of my Internet Explorer but I using Windows 10Home 2015 and the system type is 64-bit O.S.


    Help...Thank in advance.
    Tuesday, March 22, 2016 9:58 AM

Answers

  • User61956409 posted

    Hi Jen C.

    Firstly, I create a sample to reproduce the issue on my side, the HtmlEditorExtender control works fine with Button on IE11.

    Secondly, what is the version of IE that you are using? You could test your code on other computer or browser.

    Best Regards,

    Fei Han

    • Marked as answer by Anonymous Thursday, October 7, 2021 12:00 AM
    Wednesday, March 23, 2016 2:54 AM

All replies

  • User61956409 posted

    Hi Jen C.

    Firstly, I create a sample to reproduce the issue on my side, the HtmlEditorExtender control works fine with Button on IE11.

    Secondly, what is the version of IE that you are using? You could test your code on other computer or browser.

    Best Regards,

    Fei Han

    • Marked as answer by Anonymous Thursday, October 7, 2021 12:00 AM
    Wednesday, March 23, 2016 2:54 AM
  • User-721356704 posted
    Hi Fei thank for reply.

    I'm if I can upload the image to asp.net forum because I used my mobile, but I add a external link of the image.

    http://s7.postimg.org/p6moa7scb/tmp_4675_ajax1598700272.png

    [url=http://postimg.org/image/6r27cte7r/][img]http://s7.postimg.org/6r27cte7r/tmp_4675_ajax1598700272.jpg[/img][/url]
    Wednesday, March 23, 2016 4:26 AM
  • User61956409 posted

    Hi Jen C.

    Firstly, as for “a cursor blink at the top of the page” issue, please use F12 developer tools to select it and check which element gets focus.

    Secondly, as for button not working fine issue, do you test it with different browsers or computers?

    Best Regards,

    Fei Han

    Tuesday, March 29, 2016 9:00 AM
  • User-721356704 posted
    There's no problem in mozilla firefox. Only in I.E.

    Thanks
    Friday, April 1, 2016 9:07 AM
  • User61956409 posted

    Hi Jen C.

    As I said in my previous reply, the HtmlEditorExtender control works fine with Button in IE11 on my side. You could tap or click the Tools button, and then tap or click About Internet Explorer to check the version of Internet Explorer you are using.

    Best Regards,

    Fei Han

    Wednesday, April 6, 2016 9:43 AM