none
Can't move a mailbox anymore RRS feed

  • Question

  • Dear all,

    I'm having troubles migrating to Exchange 2013... I'm unable to move any mailbox anymore.

    When I create a new move request, it stays forever in "queued" status. Now this request has been removed, but I've noticed that when I do the following command, I still have a result :

    Get-MoveRequestStatistics -MoveRequestQueue "users mailbox" give me the result :

    DisplayName               StatusDetail              TotalMailboxSize          TotalArchiveSize         PercentComplete
    -----------               ------------              ----------------          ----------------         ---------------
    User              Queued                    728.3 MB (763,717,331 ... 1.134 GB (1,217,377,9... 0

    But if I do Get-MoveRequestStatistics user I get nothing. I've also checked with ADSI edit if the fields for moves were holding something but they are all empty.

    I think the result above is the reason why I can't move anything anymore (move is kinda stuck at database level), but I don't know how to remove it.

    Any hint/help ? Thanks in advance ! :-)

    PS : this database was before synced with a distant DAG copy. I've removed the copy when I started having issues. Copy was configured with "-DataMoveReplicationConstraint None" in order having issues with the DAG queue while moving mailboxes.

    Friday, October 4, 2013 9:16 AM

All replies

  • Check if move request is still in queue using Get-MoveRequest, try running Remove-MoveRequest to remove mailbox move. Try -whatif switch next time to see if find errors

    Regards


    SK

    Wednesday, February 5, 2014 3:01 AM