locked
Can't log in to Xamarin account on Xamarin Studio Community RRS feed

  • Question

  • User288359 posted

    I am trying to log into my Xamarin account on Xamarin Studio Community but it gives me this error: Object reference not set to an instance of an object. I tried multiple accounts. I also can login via the website but not on the Xamarin Studio Community so it shouldn't be a problem with the account itself.

    Friday, January 6, 2017 2:20 PM

Answers

  • User288359 posted

    The error has now fixed itself, I don't know why it was happening though

    • Marked as answer by Anonymous Thursday, June 3, 2021 12:00 AM
    Friday, January 6, 2017 3:34 PM

All replies

  • User288359 posted

    The error has now fixed itself, I don't know why it was happening though

    • Marked as answer by Anonymous Thursday, June 3, 2021 12:00 AM
    Friday, January 6, 2017 3:34 PM
  • User105354 posted

    the same happens to me. Login does not work anymore.

    Thursday, March 16, 2017 9:50 PM
  • User320072 posted

    I'm getting the same behavior. No login edit fields, just a progress indicator as soon as you hit Login. Any answers on this?

    Friday, April 28, 2017 2:44 PM
  • User37696 posted

    @"RogerWeiss.0116",

    Check the logs from the Help -> Open Logs Directory menu. Then, check the latest ide.log file and see if there is anything interesting in there. Feel free to upload that file and I can take a look.

    Monday, May 1, 2017 7:56 PM
  • User247003 posted

    EDIT: I thought this thread was about Visual Studio Preview for Mac, my fault. I will create a new thread for my issue.

    @julio.cabanas said: In my case, it redirects me to the login page of my organisation, but once there the login screen remains blank (a small box should appear to ask me for my user and password, but it never happens):

    Any ideas?

    Monday, May 15, 2017 8:35 AM