none
PS 2010 - SSRS 2008 - Custom Reports - Back Button not working RRS feed

  • Question

  • Dear All,

    I have deployed my custom reports by using Page Viewer Webpart. Now when I try to put Go Back button with javascript:history.goback(-1), it doesnt work. Don't give any error and don't do anything. Is their any solution for this?

    Look forward to your response.

    thank you


    Mohsin Raza
    Thursday, November 17, 2011 9:39 AM

All replies

  • Hi Mohsin,

    See if below blog post helps. I have used in SRSS jump to url mostly. (a button with href properties like PWA home page.)

    http://elonblackman.wordpress.com/2010/07/31/adding-a-back-button-to-a-ssrs-drill-through-report/
    Thanks, Amit Khare |EPM Consultant| Blog: http://amitkhare82.blogspot.com http://www.linkedin.com/in/amitkhare82
    Thursday, November 17, 2011 9:58 AM
  • Hi Amit,

    I did the same but don't work.


    Mohsin Raza
    Thursday, November 17, 2011 10:27 AM
  • Hi Mohsin,

    I am sorry , I should have mentioned that I didn't test this with page viewer web part. I used to have the report server report url & created link inside the quick launch in PWA. I'll do a testing on the same & verify.

    Did you run the report without inserting in page viewer webpart & verify the back button works?

    It seems that the "Page Viewer web part" renders web contend in a Frame within the current SharePoint page. Due to security issue, any JavaScript function within the Frame won't be called from the parent page(the SharePoint page in this case).
    http://social.msdn.microsoft.com/Forums/en-US/sharepointbi/thread/264cdf5e-bff1-4ff9-9436-839ee16f65d1

    As an alternate, without the history/back, jump to url on PWA home page & see if that works for you.

    Thanks, Amit Khare |EPM Consultant| Blog: http://amitkhare82.blogspot.com http://www.linkedin.com/in/amitkhare82
    Thursday, November 17, 2011 10:41 AM
  • Dear Amit,

    I have tested it directly on ReportServer and it works fine there. The problem indicated in your above article is my problem. As I have two servers, Application and DB servers. 

    SSRS is working on DB server (http://dbserver/reportserver/)
    Application is working on (http://applicationserver/pwa/) 

    Now what is the solution for this issue in my case, as I have to use cross domains JS? Any idea.

    Many thanks

    Best Regards

     


    Mohsin Raza
    Thursday, November 17, 2011 10:53 AM
  • Moderator, kindly close this thread. Thank you.
    Mohsin Raza
    Monday, November 21, 2011 12:58 PM