locked
Image is not displayed in display mode RRS feed

  • Question

  • Hi,

     I have created Image field column using VS 2010 element.xml. In page layout edit mode, I am able to upload Images from the physical drive . But in the page layout's display mode, I am not able to get the image. Please help me. Look at the VS code.

    <Field ID="{66009100-586A-43AF-8B0E-5AC1170D1C76}" Name="Portlet_Image" DisplayName="Portlet Image" Sealed="TRUE" Group="Archery" Type="Image" Required="TRUE" SourceID="http://schemas.microsoft.com/sharepoint/v3" RichText="TRUE" RichTextMode="FullHtml"/>

    <FieldRef ID="{66009100-586A-43AF-8B0E-5AC1170D1C76}" Name="Portlet_Image"/>

    Wednesday, October 31, 2012 2:36 PM

Answers

  • Hi namsdn,

     Please include " ShowInDisplayForm="TRUE" in the FieldRef tag. Please look at the sample code snippet.

    <FieldRef ID="{66009100-586A-43AF-8B0E-5AC1170D1C76}" Name="Portlet_Image" ShowInDisplayForm="TRUE"/>

    Regards,

    Sekar

    Whenever you see a reply and if you think is helpful, click "Vote As Helpful"! And whenever you see a reply being an answer to the question of the thread, click "Mark As Answer"

    • Marked as answer by BlrSPDev Wednesday, October 31, 2012 2:40 PM
    Wednesday, October 31, 2012 2:38 PM

All replies

  • Hi namsdn,

     Please include " ShowInDisplayForm="TRUE" in the FieldRef tag. Please look at the sample code snippet.

    <FieldRef ID="{66009100-586A-43AF-8B0E-5AC1170D1C76}" Name="Portlet_Image" ShowInDisplayForm="TRUE"/>

    Regards,

    Sekar

    Whenever you see a reply and if you think is helpful, click "Vote As Helpful"! And whenever you see a reply being an answer to the question of the thread, click "Mark As Answer"

    • Marked as answer by BlrSPDev Wednesday, October 31, 2012 2:40 PM
    Wednesday, October 31, 2012 2:38 PM
  • Thanks sekar!. 
    Wednesday, October 31, 2012 2:40 PM