locked
Edit control is not loaded in edit mode RRS feed

  • Question

  • User-1734446606 posted

    I have a problem that the dynamic data field edit control (such as TEXT_edit.ascx) is not loaded when in edit mode. Instead, the normal view control is loaded (such as Text.ascx). In debug I can determina the page mode is truly edit mode. Please help!

    Tuesday, September 2, 2008 3:58 PM

All replies

  • User-797310475 posted

    Could you provide some more context: is this in a custom page with a custom column set or one of the default scaffold pages? Are you using a UIHintAttribute?

    Make sure the names of the display and edit versions match.

    Tuesday, September 2, 2008 5:33 PM
  • User-330204900 posted

    This is just a thought are you using Views rather than the actual tables in your model as this would cause this issue.

    Hope this helps [:D]

    Tuesday, September 2, 2008 7:12 PM
  • User-1734446606 posted

    It is a custom dynamic field control in the default scaffold page. I used UIHint attribute. I am not sure what are the difference of the version of display and edit. I created them in the same project and I clean the compile and rebuild it and I hope it is the same version.

     

    Wednesday, September 3, 2008 9:58 PM
  • User-1734446606 posted

     No it is not from view. I use the actual table.

    This is just a thought are you using Views rather than the actual tables in your model as this would cause this issue.

    Hope this helps Big Smile


    Wednesday, September 3, 2008 9:59 PM
  • User-797310475 posted

    It is a custom dynamic field control in the default scaffold page. I used UIHint attribute. I am not sure what are the difference of the version of display and edit. I created them in the same project and I clean the compile and rebuild it and I hope it is the same version.

     

    What is the markup you used in your page and what kind of field templates do you have in your DynamicData\FieldTemplates folder?

    Thursday, September 4, 2008 3:37 AM