none
Error when opening very large OpenXML generated document RRS feed

  • Question

  • I am generating a document using the OpenXML SDK and it is working great.  However, when I reach a certain point in the generation where the number of characters reach around 150k, the generation goes okay but Word 2010 and the Open SDK Productivity Tool error out.  

    Word will eventually open the document and says it fixed the problem but won't tell me what the problem was.

    The Productivity tool says that the file is corrupt.

    I have narrowed it down to a certain range where this happens but unsure what the true cause could be.  Any help is appreciated.

    BTW, I am using altChunk to embed a large XHTML document.

    Thanks

     


    Wednesday, April 6, 2011 4:22 PM

All replies

  • Hi Misa,

    How did you embed the XHTML document? If you don't embed it, will the file corrupt, you can take a try? If it still corrupt, I think it may not relate with the problem.

    In addition, could you show me some code snippet?

    Just feel free to follow up after you have tried.

    Best Regards,


    Bruce Song [MSFT]
    MSDN Community Support | Feedback to us
    Get or Request Code Sample from Microsoft
    Please remember to mark the replies as answers if they help and unmark them if they provide no help.

    • Proposed as answer by Bruce Song Monday, April 18, 2011 12:21 PM
    Monday, April 11, 2011 12:00 PM
  • Hi Misa,

    In addition to what Bruce requested, could you please also share your document?

    Thanks
    Ankush 


    Please remember to click “Mark as Answer” on the post that helps you, and to click “Unmark as Answer” if a marked post does not actually answer your question. This can be beneficial to other community members reading the thread. Regards, Ankush Microsoft Online Community Support
    Monday, April 11, 2011 7:54 PM