locked
Azure Scheduler UI problem RRS feed

  • Question

  • I can get a WebJob work from azure protal.

    I tried to deploy it from VS, and the result was: 401 - Unauthorized: Access is denied due to invalid credentials.

    I tried set the URL like this like some post David Ebbo suggest

    https://{userName}:{password}@{WebAppName}.scm.azurewebsites.net/api/triggeredwebjobs/{WebJobName}/run

    ..but the portal didn't let me (shows an error in the field: "Url must start with https:// os http:// and contains rest of the url"). I tried this froma rest api tester and works!

    I have to recreate the collection and the scheduler in the standard tier so I could include authorization (but not in the URL eather). Now I'm getting this error: Http Action - Request to host 'hobbule.scm.azurewebsites.net' failed: The job is missing basic auth fields.

    Friday, January 29, 2016 12:48 AM

All replies

  • I don't know what's causing those VS/scheduler errors, but you can try the alternative way of doing WebJobs scheduling using a CRON expression described here.

    David

    Friday, January 29, 2016 1:07 AM
  • I have the same issue.

    I was using the webjobs from the beginning, and it was working, the Deploy set the headers.

    But now it is empty and all my jobs are failing.

    It is clearing all the time after each Deploy.

    I've upgraded the webjobs reladted nuget packages, maybe this was the reason?

    Thursday, February 11, 2016 10:47 AM
  • @Norbert: please try the alternative suggested in my previous reply.
    Thursday, February 11, 2016 3:09 PM
  • Is there no fix to this yet?

    Kris Bloom

    Friday, December 2, 2016 8:57 PM