none
Error with SAP ADO Adapter: Unknown Parameter OUT_ZDATATABLE RRS feed

  • Question

  • I am attempting to run the SAPDATAProviders sample from the SDK samples and I continue to get the following error.  Any ideas?

    Unknown Parameter OUT_ZDATATABLE

     

    Microsoft.Data.SAPClient.SAPException was unhandled
      Message="Failed to retrieve data from SAP server."
      Source="Microsoft.Data.SAPClient"
      ErrorCode=1700
      StackTrace:
           at Microsoft.Data.SAPClient.SelectManager.MakeCallToSAPAdapterForSelect(SAPConnection sapConnection, TimeoutHelper timeoutHelper)
           at Microsoft.Data.SAPClient.ReadSelectDataReader..ctor(SAPConnection conn, seStat sel_stat, SAPParameterCollection param, CommandBehavior behavior, TimeSpan ts)
           at Microsoft.Data.SAPClient.SAPCommand.ExecuteSELECT(CommandBehavior behavior, TimeSpan ts)
           at Microsoft.Data.SAPClient.SAPCommand.InternalExecuteReader(CommandBehavior behavior)
           at Microsoft.Data.SAPClient.SAPCommand.GetDataReaderObject(CommandBehavior behavior)
           at Microsoft.Data.SAPClient.SAPCommand.ExecuteReader(CommandBehavior behavior)
           at Microsoft.Data.SAPClient.SAPCommand.ExecuteReader()
           at SAPDataProviderTest.SapSample1.SelectSample1() in D:\Downloads\BizTalk Adapter Pack Beta 2\Samples\sap ado\SapAdoSamples.cs:line 41
           at SAPDataProviderTest.SapSample1.Main() in D:\Downloads\BizTalk Adapter Pack Beta 2\Samples\sap ado\SapAdoSamples.cs:line 22
           at System.AppDomain._nExecuteAssembly(Assembly assembly, String[] args)
           at System.AppDomain.ExecuteAssembly(String assemblyFile, Evidence assemblySecurity, String[] args)
           at Microsoft.VisualStudio.HostingProcess.HostProc.RunUsersAssembly()
           at System.Threading.ThreadHelper.ThreadStart_Context(Object state)
           at System.Threading.ExecutionContext.Run(ExecutionContext executionContext, ContextCallback callback, Object state)
           at System.Threading.ThreadHelper.ThreadStart()

    Monday, February 11, 2008 4:01 PM

All replies

  • Can you post the code snippet that you're running? Looks like there is a parameter that has not been added to the parameters collection but is being used in the query.

     

    Thanks,

    Manas.

    Tuesday, February 12, 2008 5:56 AM
  •  

    Discussed offline with Brandon. Issue was that the Custom RFC was not installed properly on the SAP server.
    Wednesday, February 20, 2008 10:58 AM