locked
Why can't i show content of my WCF Data Service RRS feed

  • Question

  • User412090342 posted
    Hey everyone, My problem is that the content of the tables can't be shown on my browser. when i type http://localhost:18024/WcfDataService1.svc/ the tables are shown but i when i want to access to the content of a table and type http://localhost:18024/WcfDataService1.svc/Users.. i got this : http://imageshack.us/f/41/capturevhr.png/ Thanks for helping.
    Wednesday, April 10, 2013 11:04 AM

Answers

  • User220959680 posted

    access to the content of a table and type http://localhost:18024/WcfDataService1.svc/Users.. i got this : http://imageshack.us/f/41/capturevhr.png/<a href="http://imageshack.us/f/41/capturevhr.png/
    ">

    Add entity in service as below. 

    public class EmployeeDataService : DataService<DataModel>
    {
      // This method is called only once to initialize service-wide policies.
      public static void InitializeService(DataServiceConfiguration config)
      {
        //Add Users, which is entity
        config.SetEntitySetAccessRule("Users", EntitySetRights.AllRead);

    when the service contains above, POST your implementation here for further help.

    • Marked as answer by Anonymous Thursday, October 7, 2021 12:00 AM
    Wednesday, April 10, 2013 12:49 PM

All replies

  • User-1662538993 posted

    What are you trying to do?

    Did you created wcf service yourself and then hosted on iis or you just try to see it in browser and try to check the methods you have created?

    Is it rest or normal wcf service?

    You can try fiddler to test your hosted service.

    http://fiddler2.com/

    Wednesday, April 10, 2013 11:07 AM
  • User412090342 posted

    I've created a web application forms and then added a ORM Data Model, and WCF Data service (.svc) that show data from the data model, when i execute the WCF data service tables are shown, added a client web application forms that access to the wcf data service from the client side after authentification process.. but when i modify in the browser the link to show content of the tables as i wrote above.. that link in the image appears. i dont know why !

    Wednesday, April 10, 2013 11:21 AM
  • User220959680 posted

    access to the content of a table and type http://localhost:18024/WcfDataService1.svc/Users.. i got this : http://imageshack.us/f/41/capturevhr.png/<a href="http://imageshack.us/f/41/capturevhr.png/
    ">

    Add entity in service as below. 

    public class EmployeeDataService : DataService<DataModel>
    {
      // This method is called only once to initialize service-wide policies.
      public static void InitializeService(DataServiceConfiguration config)
      {
        //Add Users, which is entity
        config.SetEntitySetAccessRule("Users", EntitySetRights.AllRead);

    when the service contains above, POST your implementation here for further help.

    • Marked as answer by Anonymous Thursday, October 7, 2021 12:00 AM
    Wednesday, April 10, 2013 12:49 PM
  • Sunday, November 24, 2013 3:09 PM