locked
SharePoint Designer Workflow not sending right email RRS feed

  • Question

  • Hi All,

    I have a very simple workflow associated to a list which can be started manually and when Item gets created.

    Start Approval process on Current Item with department1

    If Variable: IsItemApproved equals Yes
    Start Approval (2) process on Current Item with department2

    Created an Item1 & item2. Department1 approved item2 first. Department2 approval process started for Item2 (as was supposed to) but the email has all the Current Item:Title and other field details from Item1.

    This is so weird. Item1 workflow status is still In Progress as it is still pending with department1. How can an approval process which got kicked off on Item2 has Item1 details?

    I tested the above scenario by creating a new list. That works properly. 

    Does anyone has any pointers to troubleshoot this?




    • Edited by ViviSP Monday, October 26, 2015 6:00 PM
    Monday, October 26, 2015 5:59 PM

All replies


  • Hi ViviSP,

    Could you share the screenshot of the sharepoint designer workflow you have created ?

    There must be some thing wrong with the loop.



    Sivabalan

    Tuesday, October 27, 2015 6:16 PM
  • Hi Sivabalan,

    Thanks for the reply. The workflow is very simple as below.

    The approval is still pending(even now)with the first approvers, but the users in the second approvers received email that first approval is done. But they were receiving error when they tried to approve as there is no task creation for that item.

    But next day when another item was created and approved, the task link in the above email started working but for the second item details.



    Thanks for your time





    • Edited by ViviSP Tuesday, October 27, 2015 8:33 PM
    Tuesday, October 27, 2015 8:30 PM