none
eventhub via proxy connection RRS feed

  • Question

  • I have a client script which is able to pull message from event-hub, so it's working however when I used the same script via proxy it's failed. I have tested the connection via curl and I am able to connection to proxy but the eventhub looks like decline and return 401 which is un-authorized probably https not allowed on eventhub . as I said I have used same credential for eventhub on proxy and without proxy. so credential shouldn't be an issue. is there other place need to be adjust the config?

    if anyone able to reach event-hub via proxy I would like to understand how that be done.

    curl output

    * Expire in 200 ms for 4 (transfer 0x46ca920)
      % Total    % Received % Xferd  Average Speed   Time    Time     Time  Current
                                     Dload  Upload   Total   Spent    Left  Speed
      0     0    0     0    0     0      0      0 --:--:--  0:00:02 --:--:--     0* Connected to x.x.x.x (x.x.x.x) port 8128 (#0)
      0     0    0     0    0     0      0      0 --:--:--  0:00:03 --:--:--     0* allocate connect buffer!
    * Establish HTTP proxy tunnel to my-eventhub.servicebus.windows.net:443
    > CONNECT my-eventhub.servicebus.windows.net:443 HTTP/1.1
    > Host: my-eventhub.servicebus.windows.net:443
    > User-Agent: curl/7.64.0
    > Proxy-Connection: Keep-Alive
    >
    < HTTP/1.1 200 Connection established
    <

    ----un-authorized error  for curl

    > GET /my-eventhub-topic HTTP/1.1
    > Host: my-eventhub.servicebus.windows.net
    > User-Agent: curl/7.64.0
    > Accept: */*
    >
    { [5 bytes data]
    < HTTP/1.1 401 Unauthorized
    < Transfer-Encoding: chunked
    < Content-Type: application/xml; charset=utf-8
    < Server: Microsoft-HTTPAPI/2.0
    < Strict-Transport-Security: max-age=31536000
    < Date: Thu, 29 Aug 2019 18:09:49 GMT
    <
    { [224 bytes data]
    100   218    0   218    0     0     59      0 --:--:--  0:00:03 --:--:--    59<Error><Code>401</Code><Detail>claim is empty. TrackingId:2825d984-48c9-4bb2-9324-c93b6a1760d3_G1, SystemTracker:my-eventhub.servicebus.windows.net:my-eventhub-topc, Timestamp:2019-08-29T18:09:50</Detail></Error>
    * Connection #0 to host 130.3.197.231 left intact


    raindrop18

    Thursday, August 29, 2019 6:28 PM

Answers

  • We recommend engaging our technical support team to investigate further.Please file a support case using these steps. If you do not have a support plan, send mail to AzCommunity@microsoft.com, include your subscription ID and a link to this MSDN thread (for context).
    • Marked as answer by raindrop18 Saturday, September 14, 2019 2:57 PM
    Tuesday, September 3, 2019 8:03 AM
    Moderator