locked
Cannot debug unit tests for universal app (VS 2015) RRS feed

  • Question

  • Tests aren't stopping at a breakpoint in a newly generated Unit Test Universal App (VS 2015)

    Wednesday, September 9, 2015 11:16 PM

Answers

  • Nevermind, found the problem:

    setting 

    <EnableDotNetNativeCompatibleProfile>false</EnableDotNetNativeCompatibleProfile>

    and

    <UseDotNetNativeToolchain>false</UseDotNetNativeToolchain>

    and after deleting 

    <EnableCoreRuntime>false</EnableCoreRuntime>

    <UapDefaultAssetScale>100</UapDefaultAssetScale>

    if those exist, then it is possible to debug the unit test.

    • Marked as answer by sh_p11 Thursday, September 10, 2015 4:34 PM
    Thursday, September 10, 2015 4:34 PM

All replies

  • Nevermind, found the problem:

    setting 

    <EnableDotNetNativeCompatibleProfile>false</EnableDotNetNativeCompatibleProfile>

    and

    <UseDotNetNativeToolchain>false</UseDotNetNativeToolchain>

    and after deleting 

    <EnableCoreRuntime>false</EnableCoreRuntime>

    <UapDefaultAssetScale>100</UapDefaultAssetScale>

    if those exist, then it is possible to debug the unit test.

    • Marked as answer by sh_p11 Thursday, September 10, 2015 4:34 PM
    Thursday, September 10, 2015 4:34 PM
  • Glad to know that you have resolved this issue, sh_p11!

    Thanks for sharing your solution here.

    Have a nice day,

    Jack


    We are trying to better understand customer views on social support experience, so your participation in this interview project would be greatly appreciated if you have time. Thanks for helping make community forums a great place.
    Click HERE to participate the survey.

    Friday, September 11, 2015 7:13 AM