locked
Unit test cases working on vs 2013 but failure in vs 2015 enterprise edition RRS feed

  • Question

  • User-419562455 posted

    Hi Experts,

    I have 400+ unit test cases which are working properly in vs 2013 after build solution. But when other developer take clone from git and open it in vs 2015 then run all test cases there are randomly few test cases are passed and other are failed. All test cases passed in vs 2013 but with vs 2015 few of them (e.g. 10 or 11) test cases passed and then other all are become failed.

    Note : At every time in VS 2015 only 10 random test cases are passed and other are failed.

    So is this any permission issue in Vs 2015?

    Thanks,

    Jack

    Monday, November 7, 2016 8:19 AM

All replies

  • User-525215917 posted

    Make sure you use latest versions of testing libraries. If you think there are issues with permissions then try to run VS2015 in administrative permissions.

    Monday, November 7, 2016 8:45 AM
  • User-419562455 posted

    If i ran single test case then its passed but when i select run All in VS 2015 then its throw error in Vs 2015.

    Monday, November 7, 2016 11:57 AM
  • User-2057865890 posted

    Hi Jack,

    If your solution is in a protected drive that you need administrator access to read/write, sometimes only a portion of the tests come up. Definitely run VS as administrator in that case.

    If your solution is 64 bit, make sure that Test > Test Settings > Default Processor Architecture is set to x64. Sometimes it gets set to x86. Set it to x64, then rebuild.

    Sometimes just restarting Visual Studio does the trick because the test explorer will start up again.

    Don't forget to actually build the test project/solution

    Best Regards,

    Chris

    Wednesday, November 9, 2016 3:56 PM