none
problem configuring A4SWIFT database with the wizard RRS feed

  • Question

  • Hi,

    I can't get the A4SWIFT 2010 Message Pack Configuration Wizard to complete successfully.

    I am using A4SWIFT 2009 on Biztalk Server 2009 and my database server is SQL Server 2008.

    I don't understand why the Wizard is trying to use the "local" BizTalk Application Users group instead of the domain group.

    Anyone has a suggestion in how to resolve this?

    This is what I get in the log:

    [4:38:13 PM Info CSWIFTConfig] Leaving function: CSWIFTConfig::CreateDatabase
    [4:38:13 PM Info CSWIFTConfig] Created registry key: SOFTWARE\Microsoft\BizTalk Accelerator for SWIFT 2010 Message Pack\Global, name: A4SWIFTDBName, value: A4SWIFT
    [4:38:13 PM Info CSWIFTConfig] Created registry key: SOFTWARE\Microsoft\BizTalk Accelerator for SWIFT 2010 Message Pack\Global, name: A4SWIFTServerName, value: SDEVDMTL12
    [4:38:13 PM Info CSWIFTConfig] Entering function: CSWIFTConfig::GrantEscLogin
    [4:38:13 PM Info ConfigHelper] No mapping between account names and security IDs was done.
    [4:38:13 PM Info ConfigHelper] SINTBIZMTL05\BizTalk Application users is a local entity.
    [4:38:13 PM Error ConfigHelper] Windows NT user or group 'SINTBIZMTL05\BizTalk Application users' not found. Check the name again.
    [4:38:13 PM Error ConfigHelper] SQL error: 42000 Native error code: 15401
    [4:38:13 PM Error ConfigHelper] d:\depot2300\mercury\private\common\configwizard\confighelper\sqlhelper.cpp(1806): FAILED hr = 80040e14

    [4:38:13 PM Error ConfigHelper] d:\depot2300\mercury\private\common\configwizard\confighelper\sqlhelper.cpp(2014): FAILED hr = 80040e14

    [4:38:13 PM Error ConfigHelper] d:\depot2300\mercury\private\common\configwizard\confighelper\sqlhelper.cpp(1424): FAILED hr = 80040e14

    [4:38:13 PM Error ConfigHelper] d:\depot2300\mercury\private\common\configwizard\confighelper\sqlhelper.cpp(779): FAILED hr = 80040e14

    [4:38:13 PM Error ConfigHelper]  Failed to execute SQL statement on database: A4SWIFT on computer: SDEVDMTL12
    [4:38:13 PM Error ConfigHelper] Windows NT user or group 'SINTBIZMTL05\BizTalk Application users' not found. Check the name again.
    [4:38:13 PM Error CSWIFTConfig] c:\depot\swiftmp2010v35\private\swiftconfig\dll\swiftconfig.cpp(2743): FAILED hr = 80040e14

    [4:38:13 PM Info CSWIFTConfig] Leaving function: CSWIFTConfig::GrantEscLogin
    [4:38:13 PM Error CSWIFTConfig] c:\depot\swiftmp2010v35\private\swiftconfig\dll\swiftconfig.cpp(714): FAILED hr = 80040e14

     

     

    Friday, March 11, 2011 9:48 PM

Answers

  • It does seem odd that it is using a local group if you are on a domain for your BizTalk server. Are you logged on as the BizTalk admin account and as a local admin when running this? It is having trouble connecting to SQL too.

    With that type of error code I would contact MS Support. They do not charge you if it is their problem. They probably need to make a hotfix to resolve this.

    Thanks,


    If this answers your question, please use the "Answer" button to say so | Ben Cline
    Monday, March 14, 2011 5:01 PM
    Moderator