none
Could not load file or assembly after IISReset RRS feed

  • Question

  • Hi,

    I have web site running well until recently all of sudden it returns the following error

    "Could not load file or assembly 'xxx' or one of its dependencies.
    Either a required impersonation level was not provided, or the provided impersonation level is invalid.

    The assembly is not specific to a assembly name, one day is "xxx", while another day could be "yyy"

    The error ONLY occurrs after demployment with IISReset or application pool recylce, and its intermittent.

    The web website impersonation is set to True, and hosts some WCF services.  

    Does anyone encounter similar problem before, any suggestion is appreciated.

    Wednesday, October 23, 2013 2:28 PM

Answers

  • Hi Seila,

    Welcome to MSDN forum.

    I think this thread is specific to IIS forum. This form is to discuss problems about CLR development. Please post a new thread on that forum for more effective response. http://forums.iis.net/

    Thank you for your understanding.

    To save your time, here is a similar question. Please read the post. http://forums.iis.net/t/1160225.aspx

    Best Regards,


    We are trying to better understand customer views on social support experience, so your participation in this interview project would be greatly appreciated if you have time. Thanks for helping make community forums a great place.
    Click HERE to participate the survey.

    Thursday, October 24, 2013 8:13 AM
    Moderator