none
EWSeditor:401 RRS feed

  • Question

  • Hi

    I have Exchange 2010

    I am trying to use EWSeditor to connect to my EWS in my exchange but i failed with error 401 as the below

    kindly i need suggestion and work around

    12:06:51.380 |23915,,,CsEws,10,[CsEws/CsEwsClient.cpp:527]: HTTP request failed with error: Bad response from server, HTTP code returned: 401, HTTP status code: 401, for ews URL: https://10.0.0.13/EWS/Exchange.ASMX, verb: POST
    12:06:51.380 |23915,,,CsEws,10,FAILED HTTP Request: 
    <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
    <soap:Envelope xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance" xmlns:xsd="http://www.w3.org/2001/XMLSchema" xmlns:soap="http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/" xmlns:t="http://schemas.microsoft.com/exchange/services/2006/types">
    <soap:Header>
    <t:RequestServerVersion Version="Exchange2007_SP1"/>
    <t:ExchangeImpersonation>
    <t:ConnectingSID>
    <t:PrimarySmtpAddress>MOOK@Mydomain.com.kw</t:PrimarySmtpAddress>
    </t:ConnectingSID>
    </t:ExchangeImpersonation>
    </soap:Header>
    <soap:Body>
    <GetFolder xmlns="http://schemas.microsoft.com/exchange/services/2006/messages"
    xmlns:t="http://schemas.microsoft.com/exchange/services/2006/types">
    <FolderShape>
    <t:BaseShape>Default</t:BaseShape>
    </FolderShape>
    <FolderIds>
    <t:DistinguishedFolderId Id="deleteditems">
    <t:Mailbox>
    <t:EmailAddress>MOOK@Mydomain.com.kw</t:EmailAddress>
    </t:Mailbox>
    </t:DistinguishedFolderId>
    </FolderIds>
    </GetFolder>
    </soap:Body>
    </soap:Envelope>

    12:06:51.380 |23915,,,CsEws,10,FAILED HTTP Response: 

    12:08:06.082 |11678,,,CuESD,5,CCsOpenSSLConnector::ConnectSecure BIO_get_fd get file descriptor 323 from connection!

    12:08:12.086 |11678,,,CuESD,5,SendReqToSvrSecure get SSL file descriptor 323


    12:08:46.003 |23915,,,CsEws,10,[CsEws/CsEwsClient.cpp:527]: HTTP request failed with error: Bad response from server, HTTP code returned: 401, HTTP status code: 401, for ews URL: https://10.0.0.10/EWS/Exchange.ASMX, verb: POST
    12:08:46.003 |23915,,,CsEws,10,FAILED HTTP Request: 
    <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
    <soap:Envelope xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance" xmlns:xsd="http://www.w3.org/2001/XMLSchema" xmlns:soap="http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/" xmlns:t="http://schemas.microsoft.com/exchange/services/2006/types">
    <soap:Header>
    <t:RequestServerVersion Version="Exchange2007_SP1"/>
    <t:ExchangeImpersonation>
    <t:ConnectingSID>
    <t:PrimarySmtpAddress>MOOK@Mydomain.com.kw</t:PrimarySmtpAddress>
    </t:ConnectingSID>
    </t:ExchangeImpersonation>
    </soap:Header>
    <soap:Body>
    <GetFolder xmlns="http://schemas.microsoft.com/exchange/services/2006/messages"
    xmlns:t="http://schemas.microsoft.com/exchange/services/2006/types">
    <FolderShape>
    <t:BaseShape>Default</t:BaseShape>
    </FolderShape>
    <FolderIds>
    <t:DistinguishedFolderId Id="deleteditems">
    <t:Mailbox>
    <t:EmailAddress>MOOK@Mydomain.com.kw</t:EmailAddress>
    </t:Mailbox>
    </t:DistinguishedFolderId>
    </FolderIds>
    </GetFolder>
    </soap:Body>
    </soap:Envelope>

    12:08:46.003 |23915,,,CsEws,10,FAILED HTTP 


    MCP MCSA MCSE MCT MCTS CCNA

    Wednesday, January 7, 2015 7:39 AM

All replies