none
.Net 2.0 optimization services RRS feed

  • Question

  • We have deployed a .Net application on Windows server 2003 R2 64 bit edition and installed IIS 6.0

    Soon after we start the application, .Net 2.0 optimization service stops and the application hangs.

    The service goes into a manual mode. Can anybody help ?

    Saturday, January 7, 2012 8:39 AM

Answers

All replies

  • Are you gettingany exceptions? If possible, can you show us the callstack or debug log ?
    Please mark this post as answer if it solved your problem. Happy Programming!
    Saturday, January 7, 2012 9:09 AM
  • No, we are not getting any exceptions. The application hangs. When we check the event log, we see the error

    related to .Net 2.0 optimization services

    Saturday, January 7, 2012 10:56 AM
  • Hi,

    Have you tried to reinstall .NET Framework?

    Please refer to the thread that has a similar issue with yours:

    http://social.msdn.microsoft.com/forums/en-US/netfxsetup/thread/ffeda944-3a65-4dcd-a55e-e4376a6f7075

    I hope this can help you.


    Paul Zhou [MSFT]
    MSDN Community Support | Feedback to us
    • Marked as answer by Paul Zhou Monday, January 16, 2012 4:35 AM
    Monday, January 9, 2012 9:26 AM
  • Hi,

     

    Has your issue been resolved? Would you mind letting us know the result of the suggestions?

     

    Now I will mark an answer, you can mark others that you think to be so useful to your issue.

    If you still have any questions about this issue, please feel free to let me know. We will continue to work with you on this issue.

     

    Have a nice day!


    Paul Zhou [MSFT]
    MSDN Community Support | Feedback to us
    Monday, January 16, 2012 4:35 AM