none
MOSS No results matching your search were found RRS feed

  • Question

  • Hi,

    i am getting following error. i have configure search setting and set default content under SSP but getting following error.

    kindly tell how to fix it.


    No results matching your search were found.
    Check your spelling. Are the words in your query spelled correctly?
    Try using synonyms. Maybe what you're looking for uses slightly different words.
    Make your search more general. Try more general terms in place of specific ones.
    Try your search in a different scope. Different scopes can have different results.

    thx


    iffi
    Thursday, July 9, 2009 9:00 AM

Answers

  • Check your search setting and make sure that items were indexed correctly and that nothing errored out during your initial crawl.
    Thursday, July 9, 2009 1:57 PM
  • This is not an error.

    Have you:

     - crawled a content source
     - checked that the default scope has items within it

    Probably your crawl didn't succeed. Look at any rules that may be preventing you from crawling items. Look at the crawl log errors for hints. Look at the items that are supposed to be included in the content source.

    We need more info in order to help
    Thursday, July 9, 2009 3:54 PM

All replies

  • Check your search setting and make sure that items were indexed correctly and that nothing errored out during your initial crawl.
    Thursday, July 9, 2009 1:57 PM
  • This is not an error.

    Have you:

     - crawled a content source
     - checked that the default scope has items within it

    Probably your crawl didn't succeed. Look at any rules that may be preventing you from crawling items. Look at the crawl log errors for hints. Look at the items that are supposed to be included in the content source.

    We need more info in order to help
    Thursday, July 9, 2009 3:54 PM