none
Search returning a duplicate results of exact same URL RRS feed

  • Question

  • We are having issues with search returning exact same results with the same URL. The only difference that we can find are:

    1) additional author

    2) additional manage metadata

    3) casing on the url are different. (i.e. http://randomUrl/documents/Random-documents.doc  vs http://randomUrl/documents/random-documents.doc)

    There are warnings on the logs stating the following:

    "The filtering process could not load the item. This is possibly caused by an unrecognized item format or item corruption."

    We have doe the following:

    1) Clear the Index

    2) Recreate the service.

    This is only happening on the office documents and not pdfs. I'm out of ideas on how to debug this issue. 

    We are using Standard Search in Sharepoint 2010 std ed.

     

    Thank you!

    edit:

    This is happening for aspx pages as well and there were no warnings for the duplicate pages. The only difference are the casing as well (i.e. http://randomUrl/TestPage.aspx vs http://randomUrl/testpage.aspx)

    • Edited by VG P Friday, October 14, 2011 12:50 AM
    Friday, October 14, 2011 12:47 AM

Answers

All replies

  • Did you upload the same document twice in different sites?



    Aryan Nava | Twitter: @cloudtxt | Blog: http://virtualizesharepoint.com
    Please click "Propose As Answer" if a post solves your problem or "Vote As Helpful" if a post has been useful to you.

    Disclaimer: This posting is provided "AS IS" with no warranties.

    Friday, October 14, 2011 1:49 AM
  • The document was uploaded once. Both URL are the same with different casing.
    • Edited by VG P Friday, October 14, 2011 2:58 AM
    Friday, October 14, 2011 2:58 AM
  • Did you ever find a resolution to this? I am running into the exact same issue.
    Friday, May 11, 2012 6:14 PM
  • I am experiencing the same issue at the moment and i am interested in the resolution as well ?
    Wednesday, May 23, 2012 10:19 AM
  • we resolved our issue ny removing an additional content source that was crawling the same content as the first one.
    Friday, July 13, 2012 4:55 PM
  • @VGP and kirkSece

    I had the same issue, but with people search.

    I agree with Zach. You probably have a content source specified twice in your search service application.

    Friday, July 13, 2012 5:21 PM