none
BTARN 3.5 Can not configure BizTalk RosettaNet Accelerator 3.5. RRS feed

  • Question

  • Hi, need som urgent HELP here!

     

    Have an BizTalk 2006 R2 Developer edition installation with an seperate server running SQL server 2005.

    The System is setup with domain security Groups and Domain Service accounts for the BizTalk hosts and work fine.

     

    We installed the RosettaNet Accelerator (BTARN) 3.5. The installation runs fine but the Configuration will not start. I do not get any errors in the eventlog or any visible errors on the screen.  I then started the Configuration wizard with /l parameter (log) and got a small log that I pasted below.

     

    We are using Windows 2003 Server with SP2 and using VMWare on teh BizTalk server. Plzz. Any ideas what it might be??? I double checked the Domain groups, the Host configuration that they use the correct domain group and all seem to be correct.

     

    It seems that configuration program searches for the BizTalk group on the local server (is not a local entity.) but it is

    a domain group:

     

    [16:51:57 Info Configuration Framework]Logon as DOMAIN\Administratror
    [16:51:57 Info Configuration Framework]Command line:  /l C:\Mylog1.txt
    [16:51:57 Info Configuration Framework]Entering function IsAdminRequiredForConfig.
    [16:51:57 Info Configuration Framework]Leaving function IsAdminRequiredForConfig.
    [16:51:57 Info Configuration Framework]Entering function UseSplashScreen.
    [16:51:57 Info Configuration Framework]Leaving function UseSplashScreen.
    [16:51:57 Info Configuration Framework]Created IConfig2 object for feature: Runtime ProgID: MSEBiz.RNConfig.
    [16:51:57 Info Configuration Framework]Created IConfig2 object for feature: WebApps ProgID: MSEBiz.RNConfig.
    [16:51:57 Info Configuration Framework]Entering function LoadXMLfromModules()
    [16:51:57 Info RNConfig] Entering function: CRNConfig::GetFeatureConfig
    [16:51:57 Info RNConfig] Entering function: CRNConfig::IsUserBizTalkAdministrator
    [16:51:57 Info ConfigHelper] Connected to WMI namespace
    [16:51:57 Info ConfigHelper] set security credentials to WMI namespace
    [16:51:57 Info RNConfig] Group name: DOMAIN\BizTalk Administrators Group
    [16:51:57 Info RNConfig] Entering function: CRNConfig::VerifyBTSRequirements
    [16:51:57 Info ConfigHelper] DOMAIN\konvbutv is a member of Group: Administrators.
    [16:51:57 Info ConfigHelper] DOMAIN\konvbutv is an administrator on this computer.
    [16:51:57 Info RNConfig] Entering function: CRNConfig::RetrieveBTSHostInfo
    [16:51:57 Info ConfigHelper] Connected to WMI namespace
    [16:51:57 Info ConfigHelper] set security credentials to WMI namespace
    [16:51:57 Info RNConfig] Group name: BizTalkServerApplication
    [16:51:57 Info RNConfig] Group name: Microsoft BizTalk Server BizTalkServerApplication BTSServer
    [16:51:57 Info RNConfig] Group name: DOMAIN\BTSServiceAccount
    [16:51:57 Info RNConfig] Leaving function: CRNConfig::RetrieveBTSHostInfo
    [16:51:57 Info RNConfig] Entering function: CRNConfig::RetrieveIsolatedHostInfo
    [16:51:57 Info ConfigHelper] Connected to WMI namespace
    [16:51:57 Info ConfigHelper] set security credentials to WMI namespace
    [16:51:58 Info RNConfig] Group name: BizTalkServerIsolatedHost
    [16:51:58 Info RNConfig] Leaving function: CRNConfig::RetrieveIsolatedHostInfo
    [16:51:58 Info ConfigHelper] Connected to WMI namespace
    [16:51:58 Info ConfigHelper] set security credentials to WMI namespace
    [16:51:58 Info RNConfig] Group name: DOMAIN\BizTalk Isolated Host Users
    [16:51:58 Info RNConfig] Group name: DOMAIN\BizTalk Application Users
    [16:51:58 Info ConfigHelper] DOMAIN\BizTalk Application Users is not a local entity.
    Thursday, February 14, 2008 9:03 PM

Answers

  • Thanks Julia for you answer. Downloaded the Hotfix and now it work fine.

     

     

     

     

    • Marked as answer by Ralf L Wednesday, February 15, 2012 3:43 PM
    Sunday, February 17, 2008 11:22 AM

All replies