locked
Problem Deploying Cutom Ribbon Button on Ribbon.WikiPageTab. RRS feed

  • Question

  • Hi,

    I have a problem deploying my custom ribbon button on Ribbon.WikiPageTab(Wiki Page: Page Tab).
    When i  deploy it for the 2nd time, the 2nd version of my button wont reflect. It is still reflecting the 1st deployment. I noticed this when i change the label of the button, so i have minimum percentage of having a code error.

    But when i retract the solution then create a new project the with the same code as the 2nd version then deploy it. it works as expected.

    Can you please explain why this is happening

    Friday, May 18, 2012 10:18 AM

Answers

  • Please do a IISRESET after 2nd time deployment and check if your custom actions are changed in 14\templates\features\your_feature_folder\

    Thanks


    ajit

    • Proposed as answer by Ajit.Jha Saturday, May 19, 2012 3:32 PM
    • Marked as answer by Qiao Wei Friday, May 25, 2012 9:34 AM
    Saturday, May 19, 2012 3:32 PM

All replies

  • Please do a IISRESET after 2nd time deployment and check if your custom actions are changed in 14\templates\features\your_feature_folder\

    Thanks


    ajit

    • Proposed as answer by Ajit.Jha Saturday, May 19, 2012 3:32 PM
    • Marked as answer by Qiao Wei Friday, May 25, 2012 9:34 AM
    Saturday, May 19, 2012 3:32 PM
  • Also ensure you clean out your browsers temporary internet files between each deployment as I had a problem with caching when working with the ribbon
    Saturday, May 19, 2012 4:45 PM