none
Biztalk 2016 - HIS 2016 & DB2 DateTime Issues RRS feed

  • Question

  • Hi,

    i'm in a migration from Biztalk 2009 to Biztalk 2016 and i have a issue with the DB2 adapter from HIS 2016.

    When i call a procedure with Biztalk 2009 and DB2 the field DateTime is a valid date -> exemple : "01/04/2010 00:00:00"

    But when i call the same procedure with the same code (i migrate the orchestation), i don't have a valid date -> 0001-01-01T00:00:00

    It's the same configuration in the SendPort ( same schema and same connectionstring ), it's the same, just one in Biztalk 2009 and the other in Biztalk 2016.

    Anyone have met the same problem ?

    Thanks a lot.

    Thursday, September 21, 2017 12:18 PM

All replies

  • Hi Eira-Velha Joao,

    AFAIK, we didn't receive DataTime issue before when migrate BizTalk 2009 to BizTalk 2016.

    For this issue, could you provide background information regarding this BizTalk 2009 project?

    You need also make sure that you have following right way to migrate from BizTalk 2009 to 2016, this might help you.

    Regards,

    Angie


    MSDN Community Support
    Please remember to click "Mark as Answer" the responses that resolved your issue, and to click "Unmark as Answer" if not. This can be beneficial to other community members reading this thread. If you have any compliments or complaints to MSDN Support, feel free to contact MSDNFSF@microsoft.com.

    Monday, September 25, 2017 6:26 AM
  • Hi,

    it's a recent projet that i made, i just generate the schema from the DB2 procedure in Biztalk 2009 and it works in Biztalk 2009.

    I open this projet in VS 2015 for the migration and no problem, deploy the same, no problem.

    Just this isssue with "DateTime" when i call the DB2 procedure with the DB2 adapter from HIS ( i install HIS CU1, the same )

    I read the article and nothing with my problem..

    Monday, September 25, 2017 2:54 PM