locked
data not displaying in the report RRS feed

  • Question

  • when i preview that report but the fields are displaying connection settings are no issues.what are possibilities to get this type of errors whether any parameters binding problem
    Friday, February 6, 2015 4:00 PM

Answers

  • Hi shimbu,

    Per my understanding that the data of the field not display when you preview the report, right?

    The issue can be caused by the data not refreshed and retrieved after some modification and also can caused by the parameters, Please reference to the details information below to help us better analysis about the issue:

    1. Did you got any error message or just see blank, Did you have large numbers of rows in the report?
    2. Did you use an stored procedure or use temp table? if so, please try not to use temp table. 
      As PrajapatiNeha mentioned that you can check to run the query in query designer to see if you can get the data display, please try to click the  "refresh fields".
    3. Right click the .rdl file and select the "View Code" to see if the datasource, dataset, field information exists correctly in it.
    4. You can also deploy the report to report server to see if the data will display.


    In your scenario, I recommend you to recreate an same report to see if the problem still exists.

    If you still have any problem, please feel free to ask.

    Regards
    Vicky Liu


    Vicky Liu
    TechNet Community Support


    • Edited by Vicky_Liu Monday, February 9, 2015 7:19 AM
    • Proposed as answer by Vicky_Liu Friday, February 13, 2015 2:07 AM
    • Marked as answer by Vicky_Liu Saturday, February 14, 2015 2:02 PM
    Monday, February 9, 2015 7:18 AM

All replies

  • Hi ,

    Kindly Check below Possibilities ;

    • Check that your dataset query return rows.
    • If you are using any Parmeter that Query is returning value or not.
    • Have report use any parameters, filters, or conditions to hide rows?
    • You should run sql profiler and review the query submitted to sql server by your report.

    Thanks


    Please Mark This As Answer or vote for Helpful Post if this helps you to solve your question/problem. http://techequation.com

    • Proposed as answer by Vicky_Liu Monday, February 9, 2015 2:54 AM
    Sunday, February 8, 2015 8:46 AM
  • Hi shimbu,

    Per my understanding that the data of the field not display when you preview the report, right?

    The issue can be caused by the data not refreshed and retrieved after some modification and also can caused by the parameters, Please reference to the details information below to help us better analysis about the issue:

    1. Did you got any error message or just see blank, Did you have large numbers of rows in the report?
    2. Did you use an stored procedure or use temp table? if so, please try not to use temp table. 
      As PrajapatiNeha mentioned that you can check to run the query in query designer to see if you can get the data display, please try to click the  "refresh fields".
    3. Right click the .rdl file and select the "View Code" to see if the datasource, dataset, field information exists correctly in it.
    4. You can also deploy the report to report server to see if the data will display.


    In your scenario, I recommend you to recreate an same report to see if the problem still exists.

    If you still have any problem, please feel free to ask.

    Regards
    Vicky Liu


    Vicky Liu
    TechNet Community Support


    • Edited by Vicky_Liu Monday, February 9, 2015 7:19 AM
    • Proposed as answer by Vicky_Liu Friday, February 13, 2015 2:07 AM
    • Marked as answer by Vicky_Liu Saturday, February 14, 2015 2:02 PM
    Monday, February 9, 2015 7:18 AM
  • Are you setting some default values for parameters? If yes check if valid data exists for parameter combination in the table.

    See if any of the parameters are multivalued? If yes, your query should have the logic to parse the individual values out before doing the filtering 


    Please Mark This As Answer if it solved your issue
    Please Vote This As Helpful if it helps to solve your issue
    Visakh
    ----------------------------
    My Wiki User Page
    My MSDN Page
    My Personal Blog
    My Facebook Page

    Monday, February 9, 2015 8:16 AM