locked
account.healthvault.com/signup/new/ rendering issue RRS feed

  • Question

  • Hello,

    I have just found out that the following page renders incorrectly on my HTC HD7 device (Mango update). I see it as a clean white page w/o any web control or something so I can't complete registration process. I'm sure that I have internet connection, also other HV pages are rendered correctly. Could you please check this issue? I will be happy to provide you with any additional information. Thank you.

     https://account.healthvault.com/signup/new/

    1. Note1. This issue is repro only on a real device (shows correctly on wp7 sim).

    2. Note2. I didn't see this issue previously (same device), it could be HV platform issue or because of Mango update (not sure, don't have other WP7 device to check).

     

     

     


    Monday, August 1, 2011 7:47 AM

All replies

  • This page renders correctly on my non-mango phone.

    Can you tell me what happens in the Mango emulator (I don't have mango tools installed yet).

    Monday, August 1, 2011 4:24 PM
  • Still see this issue - OS version: 7.10.7712.60. If I switch Desktop browser mode in Settings->Internet Explorer the page renders correctly.

    Just checked my version of WP7 development tools - it is WP7.0 version, not Mango as I previously though. Will install Mango tools and figure out what happens on simulator - will be able to do so in a day or two.

    Tuesday, August 2, 2011 6:21 AM
  • On your phone, can you hit -> whatsmyuseragent.com and send us what mango's browser is sending? I'm guessing the new user agent string might be failing some of our mobile browsers detection file.

    Tuesday, August 2, 2011 5:00 PM
  • User Agent

    Mozilla/5.0 (compatible; MSIE 9.0; Windows Phone 7.5; Trident/5.0; IEMobile/9.0; HTC; HD7)

    Tuesday, August 2, 2011 5:35 PM
  • Just tested on WP7.1 tools. Unfortunately Internet Explorer crashes when opening this page (other HealthVault pages are rendered correctly).

    Mango Emulator User Agent:

    Mozilla/5.0 (compatible; MSIE 9.0; Windows Phone 7.5; Trident/5.0; IEMobile/9.0; Microsoft; XDeviceEmulator)

    Sunday, August 7, 2011 6:22 AM
  • Hi,

    I will contact HealthVault Product team on this and update the thread once I have any update on it.

    Thank you,


    Anish Ravindran
    Wednesday, August 10, 2011 5:19 PM
  • hi Sergei --

    Hope things are going great with you!

    We are actively investigating this issue with Mango browser. It might take some time to find the root cause and have a fix in our upcoming release.

    Thanks for your patience.

    regards,
    Vaibhav

    Wednesday, August 10, 2011 11:40 PM