none
User profile failed to attach RRS feed

  • Question

  • We are trying to implement FSLogix in our VMWare Horizon environment. Setup is simple, FSLogix agent, Instant Clone pool and a share for the VHDX files. When implementing the redirections.xml configuration with a GPO, the user profile is unable to get reattached (Status 0x00000017 Reason: 0x00000000 Error Code: 0x0000000D). If we do not implement the redirection.xml, we do not have that issue. I've tried with an empty XML only containing the following:

    <?xml version=”1.0″ encoding=”UTF-8″?>

        <FrxProfileFolderRedirection ExcludeCommonFolders=”0”>

        <Excludes>

        </Excludes>

        </FrxProfileFolderRedirection>

    But we are still getting the error. So here are the scenarios:

    1. New VHDX, no redirections.xml, it works. Sign-out and sign-in, still works.

    2. New VHDX, redirections.xml, first sign in works, sign-out and sign-in, User profile failed to attach. After that, even when I remove the redirections.xml GPO, the VHDX is unusable.

    Thank you


    Wednesday, May 20, 2020 4:05 PM

All replies

  • Hi Dom 

    Have you found a solution for this matter. I am having the same issue. Please let me. 

    Many thanks.

    Regards 

    Dash

    • Proposed as answer by ricardibanez Monday, November 16, 2020 9:45 AM
    • Unproposed as answer by ricardibanez Monday, November 16, 2020 9:46 AM
    Wednesday, September 23, 2020 6:05 PM
  • I found a solution for this matter.

    1. Just delete the Redirect.xml file defined in the in the GPO E.g \\Server\FSlogix\redirect.xml

    2. Mound the user's VHDX file and Locate the "Profile\AppData\Local\FSLogix\ and delete the Redirect.xml file and Eject the disk. 

    3. Do GPupdate /force and reboot the server. 

    Good luck..

    Regards 

    Dash 



    • Edited by Paranamanna Wednesday, September 23, 2020 11:30 PM
    • Proposed as answer by ricardibanez Monday, November 16, 2020 9:51 AM
    • Unproposed as answer by ricardibanez Monday, November 16, 2020 9:52 AM
    Wednesday, September 23, 2020 11:26 PM
  • I did have same problem and I analize redirection.xml file and found syntax is incorrect, check your file syntax.

    In my case are quotation marks problem.
    • Proposed as answer by ricardibanez Monday, November 16, 2020 9:52 AM
    Monday, November 16, 2020 9:51 AM
  • If there is an error in your redirect.xml it will prevent the profile from loading, as I found out when making a change during testing....
    Friday, November 20, 2020 10:14 AM